03 / 05 / 2024

Göldeniz Kartal

Göldeniz Kartal

Gayrimenkul sektörü, 14 şubat haftasına çeşitli kampanyalarla kutlamaya hazırlanıyor. Kampanyalarda konut alanlara 4 gece 5 gün tatil hediye eden de; yüzde 24 indirim avantajıyla ön talep toplayacak olan da var.

Kartal Soğanlık 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Kartal ilçesi, Soğanlık Mahallesi, 12637 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 03.08.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

Türk Kızılay'dan İstanbul'da inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul İli, Sümer Günay Kaynarca Kan Bağış Merkezi Ve Sümer Günay Kartal Kan Alma Birimi binasında tadilat ve onarım işi ihale edecek.

Kartallar Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartallar Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülden Kartal tarafından kuruldu. 

Manzara Adalar'da 2 yıl kira garantili kampanya!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle Kartal'da yükselen Manzara Adalar'da peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede, anlaşmalı bankalardan yüzde 0,79 faiz oranıyla konut kredisi avantajına ek olarak iki yıl boyunca koşulsuz kira alma kampanyası da başlatıldı...

Kartal Wings’te 3+1'ler 677 bin TL’ye!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projelerinden biri olarak gösterilen Kartal Wings’te 3+1 daireler 677 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kartal'da riskli 11 binadaki 159 hane evlerini taşıdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bulunduğu bölgede risk taşıdığı gerekçesiyle boşaltılan 11 binadaki 159 hanenin taşınma işleminin tamamlandığını söyledi.

YG İnşaat'tan yeni projeler geliyor!

40 yıldır Kartal'da proje yaptıklarını söyleyen, YG İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Gülhan, "Kartal'da 3-4 arazimiz daha var. O arazilerde de yeni konut projeleri inşa edeceğiz" dedi.

Çukurova Balkon’da Nisan ayı kampanyası!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Kartal!

Kartal, İstanbul’da gayrimenkul piyasasının son dönemde en hareketli olduğu ilçelerinden biri. İlçe, metro ve Adalet Sarayı’nın hizmete girmesiyle önemli bir çekim noktası haline geldi.

Dap Teras Kule Residence fiyatları!

Dap Teras Kule Residence fiyatları 370 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kartal Teras Kule Residence'ta aylık taksitler 2 bin 200 TL'den başlıyor...

Göldeniz Kartal Haberi

Göldeniz Kartal

Gayrimenkul sektörü, 14 şubat haftasına çeşitli kampanyalarla kutlamaya hazırlanıyor. Stili İstanbul Diamond, Göldeniz Kartal, İstasyon 24 ve Airport 24 projelerinde başlayan kampanyalar kapsamında 4 gece 5 gün tatil hediye eden de; yüzde 24 indirim avantajıyla ön talep toplayacak olan da var. 


Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy'deki en yeni projesi Stili İstanbul Diamond'da Sevgililer Günü haftası için özel bir kampanya sunuyor. 15 Şubat 2015 Pazar gününe kadar geçerli olacak kampanya kapsamında projeden konut alan herkese yüzde 12 indirim uygulanırken; kış mevsiminde tatil yapmak isteyenler Kartalkaya'da, yazın tatil yapmak isteyenler ise Antalya'da 5 yıldızlı otelde 4 gece 5 gün keyifli bir fırsat yakalıyor. 


ÖZELGÜNLEREYENİ KAMPANYA 


24 Gayrimenkul, özel günleri özel kampanyalarla kutlamaya devam ediyor. 

Stüdyo 24 ve Cadde 24 projelerinde elde ettiği başarılı grafiği yeni projeleri İstasyon...