28 / 04 / 2024

YG İnşaat'tan yeni projeler geliyor!

YG İnşaat'tan yeni projeler geliyor!

40 yıldır Kartal'da proje yaptıklarını söyleyen, YG İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Gülhan, "Kartal'da 3-4 arazimiz daha var. O arazilerde de yeni konut projeleri inşa edeceğiz" dedi.



YG İnşaat tarafından Kartal’da inşa edilen Yakapark projesinin tanıtım toplantısı bugün  Hotel Les Ottomans'ta gerçekleştirildi. 

Toplantıda konuşan YG İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Gülhan sektörde emin adımlarla ilerleyeceklerinin sinyalini verdi. Kartal ilçesinin son 10 yılda ciddi bir değişimden geçtiğini söyleyen Gülhan, ilçenin değerinin Marmaray, metro ve yeni inşa edilen Anadolu Adalet Sarayı'yla katlandığını söyledi.

Kartal'da yeni bir hastane yatırımları olduğunu söyleyen Gülhan, "40 yıldır Kartal'da proje yapıyoruz. Yeni projeler inşa etmeye devam edeceğiz. Kartal'da 3-4 arazimiz daha var. O arazilerde de yeni konut projeleri inşa edeceğiz. Ayrıca Kartal'da bir de okul inşa etmeyi hedefliyoruz. " dedi.

Yakapark projesi
Toplam 60 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçirilen Kartal Yakapark projesinde teslimler Ekim 2019'da yapılacak. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 3 oda 2 salon, 4 oda 2 salon daire tiplerine yer verilen projede metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor. 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön