27 / 04 / 2024

KYG İnşaat'tan yeni projeler geliyor!

KYG İnşaat'tan yeni projeler geliyor!

Her projesi ses getiren Kize Yapı Grubu İstanbul'un gözbebeği olan yerleşim alanlarında binlerce aileyi ev sahibi yapmanın mutluluğunu yaşıyor. 



Milliyet Gazetesi Kize Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Keske ile bir röportaj gerçekleştirdi.  Kize Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Keske ''Yaşadığım sürece hayat felsefem hayatın her alanında kaliteyi yakalamaktır'' dedi. 

 

Konut sahibi olmak günümüzde her insanın "Olmazsa olmazı" durumunda ve konut yatırımcıları haliyle ince eleyip sık dokuyorlar... İşte bu noktada, yenilik, özgünlük ve kalite kavramlarının üzerinde toplayan ve de parlayan bir yıldız gibi yükselen projeleriyle Kize Yapı Grubu ön plana çıkıyor... Kağıthane ve Eyüp projelerinin satışlarına devam eden KYG İnşaat, yeni projeler için düğmeye bastı. Satışı devam eden projelerini ve gelecek hedeflerini KYG İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Keşke ile konuştuk. İşte o röportaj...

 

1) Satışı devam eden projeleriniz hakkında bilgi alabilir miyiz?

Satışı devam eden iki projemiz var. Nova Suites Eyüp ve Nova Suites Kağıthane. Kağıthane projemiz 111 bağımsız bölümden, Eyüp projemiz 69 bağımsız bölümden meydana geliyor. Nova Suites Kağıthane'de son 50 konut, Nova Suites Eyüp'te de son 14 konutun satışı devam ediyor. Kize Yapı Grubu yaptığı projelerde çok yüksek kaliteli konut projelerindeki bir çok donanımı bünyesinde bulundurması, bu niteliğini uygun fiyat ve esnek ödeme koşullan ile birlikte konut müşterisine sunması ile kısa sürede ilgi odağı oldu. Mesela Kağıthane projemizde metrekare birim fiyatı 5 bin 400 TL, Eyüp projemizde ise metrekare birim fiyatı 6 bin lira olarak belirlendi.

 

2) Ödemeler nasıl oluyor? Teslimatlar ne sürede yapılıyor?

İki projemizden de yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor, kalan tutar için kredi kullanılıyor. Nova Suites Kağıthane'yi Mayıs 2018'de, Nova Suites Eyüp projemizi de yılbaşında teslim edeceğiz.

 

NOVA Suites Kağıthane ve Eyüp'e artı bir değer katıyor
Uluslararası finans ve iş çevrelerinin yoğun olarak bulunduğu Maslak ve Levent'e yakın eşsiz konumuyla NOVASUITES kentin tam merkezinde yer alıyor. Kize Yapı Grabu'nun bu projesi, İstanbul’un yükselen değerlerinden Kağıthane ve Eyüp ilçelerine artı bir değer ve yeni bir yaşam da getiriyor. NOVA SUITES, ayrıcalıklı tasarımıyla yalnızca bir rezidans değil, modern tasarım çizgileriyle, lobbyden başlayarak, havuzu, fitnessı, teras cafesi, tüm yaşam alanlarıyla yeni bir yaşama ilhamı sunuyor. Konsep-tiyle rezidans yaşamına yeni duyuşlar, yeni duyarlıklar katan NOVA SUITES, 7/24 güvenliği, kapalı otoparkı, peyzajı ve alışveriş mağazalarıyla güvenli ve enerjik bir dünya kuruyor. Daireler 1536 m2 arsa üzerinde 17 bin m2 inşaat alanı, 21 kat 111 residence ve ticari alandan oluşuyor. 62.11 m2 ile 122.84 m2 arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuyor. İstanbul’un merkezi lokasyonunda yükselen NOVASUITES Eyüp projesi de sıcacık bir yuva kurma fırsatı veriyor. 1+1,2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerine kadar farklı daire seçeneklerim bünyesinde toplayan NOVA-SUTTES; site içerisinde güven, konfor ile daha prestijli bir yaşam vaat ediyor. Projenin metro durağına yürüme mesafesinde olup aralık ayı itibariyle teslim edileceği belirtildi. Ote yandan sosyal olanakları arsında: Fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanı, kapalı otapark, kamera sistemi, 24 saat güvenlik, çevre düzenlemesi ve alışveriş mağazaları bulunmakta.

 

Sırada Çeliktepe projesi var
Kiza Yapı Grubu A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Keske'ye yeni projelerini sorduk ve şmu cevabı aldık: ''İki yeni projemiz var. Eyüp'te 60 konut ve Çeliktepe'de 200 konut inşa edeceğiz. Ayrıca  Ankara  ve Bursa ile ilgileniyoruz'' dedi. 


Geri Dön