10 / 05 / 2024

KYG İnşaat çeliktepe

KYG İnşaat çeliktepe

Her projesi ses getiren Kize Yapı Grubu İstanbul'un gözbebeği olan yerleşim alanlarında binlerce aileyi ev sahibi yapmanın mutluluğunu yaşıyor. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

KYG İnşaat'tan iki yeni proje geliyor!

Kağıthane ve Eyüp projelerinin satışlarına devam eden KYG İnşaat, Çeliktepe ve Eyüp'te iki yeni proje inşa edecek.

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, İnönü Caddesi'nde açıldı.

DKY İnşaat 2016'da yeni dönüşüm projelerine başlayacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016'da Bağdat Caddesi, Sahil Yolu, Kartal, Çeliktepe ve Sultanbeyli'deki projelerin yanısıra geliştirme evrelerini tamamladıkları kentsel dönüşüm projelerine de başlayacaklarını söyledi.

Günyüzü Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tarık Ablak tarafından 400 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

DKY İnşaat Çeliktepe'de kentsel dönüşüm yapacak!

Yeni projeler Kağıthane, Çeliktepe ve Sultanbeyli bölgelerinde yükselecek. Her üç projede de optimum kullanımlı daireler yer alacak. Çeliktepe'de ise üzerinde 10 blok bulunan bir alan yıkarak kentsel dönüşüm gerçekleştirilecek.

DKY İnşaat Çeliktepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

DKY İnşaat konut, ofis ve alışveriş alanlarının yer aldığı yeni projesi DKY Kartal’ı satışa çıkardı. Projede 220 milyon dolarlık yatırımda 331 konut ve 23 bin metrekarelik ofis alanı yer alacak..

Güçer Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi açıldı!

Güçer Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çeliktepe Şubesi 2 Mart 2015'te, 690 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de, Mehmet Emin Tunç Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

DKY İnşaat Kağıthane Beşler'de ön talep toplanıyor! İlk görseller!

DKY İnşaat Kağıthane Beşler kentsel dönüşüm projesinde ön talep sürecine başladı. Çeliktepe'ye de kentsel dönüşüm projesi yapacak firma her iki projesinde de görsellerini yayınladı...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

KYG İnşaat çeliktepe Haberi

KYG İnşaat çeliktepe

Milliyet Gazetesi Kize Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Keske ile bir röportaj gerçekleştirdi.  Kize Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Keske ''Yaşadığım sürece hayat felsefem hayatın her alanında kaliteyi yakalamaktır'' dedi. 

Konut sahibi olmak günümüzde her insanın "Olmazsa olmazı" durumunda ve konut yatırımcıları haliyle ince eleyip sık dokuyorlar... İşte bu noktada, yenilik, özgünlük ve kalite kavramlarının üzerinde toplayan ve de parlayan bir yıldız gibi yükselen projeleriyle Kize Yapı Grubu ön plana çıkıyor... Kağıthane ve Eyüp projelerinin satışlarına devam eden KYG İnşaat, yeni projeler için düğmeye bastı. Satışı devam eden projelerini ve gelecek hedeflerini KYG İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Keşke ile konuştuk. İşte o röportaj...

1) Satışı devam eden projeleriniz hakkında bilgi alabilir miyiz?

Satışı devam eden iki projemiz var. Nova...