27 / 04 / 2024

golf şampiyonası

golf şampiyonası

Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yaptığı Dünya Amatör Golf Şampiyonası'nın heyecanı bu yıl Antalya'da yaşanacak. Organizasyonla birlikte dünyanın gözü Antalya'ya çevirildi...

Ankara Golf Kent'te arsalar satışta!

TURYAP, yapımı süren 2 bin 640 konutluk Ankara Golf Kent projesi kapsamında 3 arsayı satışa çıkardı. Arsalar için kat karşılığı teklif alımları yapılıyor.

Karadeniz'in ilk golf sahası Samsun'da gün sayıyor!

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Batı Park'ta yapımı süren Türkiye'nin en büyük golf sahasının, dünyada dolgu üzerine kurulan ilk golf sahası olduğunu da söyledi.

Samsun Golf Sahası'nın inşaatı 19 Mayıs'ta tamam!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin kentte hayata geçirdiği golf sahası projesi Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır'dan tam not aldı, sahanın inşaatı 19 Mayıs 2016 tarihine kadar bitirilecek...

Samsun Golf Sahası 19 Mayıs 2016'da hizmete açılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaptığı açıklamada, golf sahasının Karadeniz'de tek, Türkiye'de ise 9 delikli saha sınıfında en büyük olduğunu ve 19 Mayıs 2016 tarihinde hizmete açacaklarını belirtti.

Ankara Golf Kent projesi 144.6 milyon TL'ye satılıyor!

TURYAP Ankara'nın Eskişehir Yolu'nda yer alan Ankara Golf Kent projesini satışa çıkardı. Satışa konu olan gayrimenkullerin toplam bedeli 144 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

Ahmet Ağaoğlu: Avrupa'nın en modern Golf tesisini yapmak istiyoruz!

Golf Federasyonu başkanı Ahmet Ağaoğlu, "5 yıl önce bugün Belek'te geldiğimiz noktayı kimse hayal edemiyordu. Karadeniz Bölgesi içinde hayal olmamalı" dedi.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Trabzon'a golf sahası müjdesi!

Ahmet Ağaoglu, hava şartlarının golf sporunun yapılmasına çok elverişli olmamasına rağmen Samsun'da yarışmaların, Trabzon'da ise antremanların yapılabileceği sahaları projelendirdiklerini söyledi.

Trabzon'a 9 çukurlu golf sahası inşa edilecek!

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu 9 çukurlu golf sahasının Mayıs'ta hizmete gireceğini söyleyerek, "Trabzon'a da 9 çukurdan oluşan golf sahası yapacağız" dedi.

Trabzon'a golf tesisleri geliyor!

Türkiye Golf Federasyonu tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenecek Turkish Airlines Open Golf Şampiyonası final serisi 29 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında Antalya'da yapılacak.

Trabzon'a golf tesisleri müjdesi!

Turkish Airlines Open Golf Şampiyonası öncesinde açıklamalr yapan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, golf sporunu yaygınlaştırma projesi kapsamında Trabzon'da modern tesislerin inşasını tamamlayacaklarını belirtti.

Türkiye'nin en büyük golf sahası Samsun'a inşa ediliyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; “Burada 370 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan sahamızın 250 dönümü golf alanı, kalan 120 dönümü ise peyzaj ve rekreasyon alanı olarak planlandı" dedi

Samsun'da golf sahası için geri sayım başladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, “Türkiye’nin sınıfında en büyük ve Karadeniz Bölgesi’nin tek golf sahasını yapmaktan gurur duyuyoruz” dedi. Saha 370 dönüm arazi üzerinde kurulacak

Alanya'ya yeni golf sahaları yapılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, kış turizmini geliştirmek için Alanya'ya yeni golf sahaları yapılacağını söyledi.

golf şampiyonası Haberi

golf şampiyonası

Dünyanın önemli golf organizasyonlarından birisi olan Dünya Amatör Golf Şampiyonası 2012, Antalya'da düzenlenecek. 

     Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya şubesinden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Golf Federasyonu'nun ev sahipliğinde Dünya Amatör Golf Şampiyonası 2012'nin Antalya'da düzenleneceği belirtildi. 

     Yapılacak organizasyon dünyanın gözünü Antalya Belek'e çevirmesini sağlayacağı ifade edilen açıklamada, 2008 yılında Avustralya'da yapılan oylamada İtalya ve Avusturya gibi golfte önde gelen ülkeleri geride bırakma başarısını gösteren Türkiye Golf Federasyonu'nun, dünya golf tarihinde Dünya Amatör Golf Şampiyonası'nı alan en genç federasyon olarak tarihe geçtiği vurgulandı. 

     Açıklamada, kadınlarda 27-30 Eylül tarihleri arasında büyük heyecana sahne olacak olan organizasyonda, erkeklerde ise mücadelenin 4-7 Ekim tarihleri arasında yapılacağı, şampiyonaya yaklaşık 420 amatör golfçunun katılmasının beklendiği...