19 / 05 / 2024

Gölhisar parselosyon çalışmaları

Gölhisar parselosyon çalışmaları

Gölhisar İlçesinde yürütülmekte olan (AT-TİGH) kapsamında, Uylupınar, Hisarardı ve Evciler Köyleri'nde parselasyon planlan askıya çıktı.

İBB'den metrobüs kullananlara duyuru: 120 günlük çalışma başlıyor! 36 saat kapalı olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs yollarında meydana gelen bozulmalar nedeniyle, 120 günlük çalışmaların başlayacağını duyurdu. 

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Antalya Şarampol Caddesi'nde çalışmalar son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi’ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projeyi adım adım hayata geçiriyor. Altyapı ve güzelleştirme çalışmaları süratle devam ederken, Şarampol sakinleri semtlerinin prestij ve değer kazanacağı için çok mutlu.

Manisa Gördes Kapalı Pazaryeri için çalışmalar başladı!

Manisa il genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi için de çalışmalara start verdi. Gördes’in hem pazar yeri sorununa hem de otopark sorununa çözüm getirecek olan proje için jeolojik etüt çalışmalarına başlandı.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’i atıksu kirliliğinden kurtaracak olan atıksu arıtma tesisinin inşaat çalışmalarına başladı.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli akslarından olacak olan ve yapımı devam eden Gültepe Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yolun bir bölümünde yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde takip etti.

Gülşehir Otogarı’nda yenileme çalışmaları başladı!

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir Otogardaki çalışmaları yerinde inceleyerek konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Şanlıurfa Harran'da altyapı çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Harran'da sur içindeki altyapı çalışmalarını arkeologlar nezaretinde sürdürüyor. Ekipler, alanda iş makinesi kullanmadan tamamen insan gücü ile çalışmalarına devam ediyor.

Kütahya Şaphane'de altyapı çalışmalarında göçük!

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde, altyapı çalışmaları yapıldığı sırada meydana gelen göçükte, toprak altında kalan iş makinesi operatörü hayatını kaybetti.

Gölcük'te parke çalışmaları hız kazandı!

Gölcük´ün en önemli ihtiyaçlarından biri olan parke yollar bakım ve onarımdan geçirilmekle birlikte, Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından da parke döşeme çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

Mamak Gülseren-Anayurt’ta 4. etap çalışmaları başladı!

Mamak Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ihalesi tamamlanan 4. etapta çalışmalar başladı.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda 2. etap çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Yıldız Kavşağı'ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı'nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gölhisar parselosyon çalışmaları Haberi

Gölhisar parselosyon çalışmaları


Gölhisar İlçesinde yürütülmekte olan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü yatırım programında yer alan, Gölhisar Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projesi (AT-TİGH) kapsamında, Uylupınar, Hisarardı ve Evciler Köyleri'nde parselasyon planlan askıya çıktı. 


3 defa itiraz hakkı olan ve parselasyon planları, Genel İnşaat - Dolun Mühendislik tarafından sürdürülen projede, telafisi güç mağduriyetlerin yaşanmaması için hak sahiplerinin Gölhisar Kibrya AVM'de bulunan şirketin irtibat ofisine, şahsen ulaşmaları gerekiyor. İrtibat Ofisi haftanın 6 günü mesai saatlerinde, Pazar Günü de öğlenden sonra olmak üzere her gün açık olacak.


Burdur Yenigün...