30 / 04 / 2024

göllüce arazi sorunu

göllüce arazi sorunu

Torbalı Belediyesi tarafından Göllüce mahallesindeki 222 dekarlık mera alanının alınmasıyla, yıllardır süren arazi anlaşmazlığı çözüldü.

Torbalı Göllüce'deki arazi sorunu çözüldü!

Torbalı Belediyesi tarafından Göllüce mahallesindeki 222 dekarlık mera alanının alınmasıyla, yıllardır süren arazi anlaşmazlığı çözüldü.

Cihangir Dönmez'den İdris Güllüce'ye Beykoz orman davası mektubu!

2B arsa ve arazi uzmanı Hukukçu Cihangir Dönmez'den Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Beykoz'un 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planları ile ilgili açık mektup geldi.

İdris Güllüce: Türkiye 2023'te akıllı şehirler ülkesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "İstanbul'un trafik sorunu bitecek, İstanbul 'dünyanın en akıllı şehirlerinden birisi haline gelecek' diyoruz. Vatandaş çok iyi biliyor ki ancak biz iktidar olursak bu olur" dedi.

Bakan Güllüce: Konut fazlası olmaz, pazarlama hatası olur!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konut sektörü, kentsel dönüşüm ve otopark sorunu ile ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter'da açıklamalarda bulundu. Güllüce, otopark sorunu için devrimci nitelikte bir yönetmelikte çalıştıklarını belirtti...

İdris Güllüce'ye sunulan Fikirtepe son durum raporu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve bakanlık müsteşarlarının gündemine sunulan Fikirtepe kentsel dönüşüm raporunu Emlakkulisi.com açıklıyor... Fikirtepe'de hangi firma ne durumda? 18 sorunlu adada yaşanan sıkıntılar neler?.. İşte detaylar...

İdris Güllüce, Safranbolu Uluslararası Çevre Konferansı için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Safranbolu'da uluslararası çevre konferansı düzenleyerek ilçeyi dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını söyledi. İdris Güllüce, Safranbolu temaslarını sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden paylaştı...

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Karabük'te!

İdris Güllüce "Türkiye, Suriye ve Irak halkına kapılarını açmış, ayrım yapmadan terörden kaçanları kabul etmiş, insani bütün yardımları yapmaktadır. Bu konuda dünyanın bütün ülkelerinin önündeyiz" dedi.

İdris Güllüce bugün Safranbolu'yu ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce bugün saat 12:00' de Safranbolu' yu ziyaret edecek.

İdris Güllüce'den arsası istimlak edilemeyen vatandaşa müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, arsası istimlak edilemeyen mağdur vatandaş için imar transferi ile ilgili yeni bir düzenlemeye gidildiğini belirterek, "Oraların, şahsın imar hakkının bir başka yere transferi ile ilgili eline sertifika verilecek"

Bakan Güllüce’den Kurban Bayramı mesajı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Kurban Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı. Bakan Güllüce '“Bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum' dedi.

İdris Güllüce: İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'na katıldı. Güllüce, burada yaptığı konuşmada "İmar plancılarının bir sözü var.İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar" dedi.

İdris Güllüce çevre temizlik araçları dağıtım törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın saat 12:00'de 101 Belediye Başkanlıklarına Çevre Temizlik Aracı Dağıtım Töreni'ne katılacak.Etkinlik, Gölbaşı'nda Gölbaşı Çevre Referans Laboratuvarı'nda yapılacak.

İdris Güllüce'nin 1 Ekim programı!

İdris Güllüce' nin 1 Ekim programı yayınlandı .Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce İstanbul Sanayi Odası ( İSO ) Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı' na katılacak.

göllüce arazi sorunu Haberi

göllüce arazi sorunu


Torbalı Belediyesi tarafından Göllüce mahallesindeki 222 dekarlık mera alanının alınmasıyla, yıllardır süren arazi anlaşmazlığı çözüldü. Göllüce'de yaşayan 135 ailenin arazi sorunu, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in çabasıyla çözüldü. Evliyazade ailesinin Osmanlı İmparatorluğu döneminde tapusunu aldığı 250 haneli mahalledeki bin 200 dekarlık alan, bir süre önce aile tarafından Defne Tarım şirketine satılınca, şirket de yeni sahip olduğu arazileri tel örgülerle çevirip köy halkının özel mülklerine girişini engelledi. Çoğunluğu hayvancılık ve tarımla geçinen vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi. Mahalleliler, 100 yıldır kullandıkları meraların hazineye ait olduğunu öne sürdü. Görmez de bunun üzerine devreye girdi ve 135 ailenin tapusunun şirket yönetimince köylülere verilmesini istedi. Defne Tarım'ın bunu kabul etmesiyle Göllüceliler rahat nefes aldı. Muhtar Metin Teker, kendi topraklarında kiracı konumundan kurtulduklarını...