02 / 05 / 2024

gölmahal eskiyi getir yeniyi götür kampanyası

gölmahal eskiyi getir yeniyi götür kampanyası

Lüks yaşamın yeni adresi Gölmahal Villaları, geçici bir süre için, alıcılara mevcut evi ile takas imkanı sunuyor. Mevcut evini peşinat olarak verenler, kalanı için kira öder gibi kredi seçenekleri ile villa sahibi oluyor

Telefonları yenilemenin tam zamanı! Eskiyi getir yeniyi al götür! 22 Ocak 2023 fiyat listesi

Kendine bir yenilik yap kampanyası ile telefonlarda 4 bin TL'ye kadar varan indirim fırsatını kaçırmayın.

Mediamarkt'ta eskiyi getir yeniyi götür kampanyası! Başvuran herkes faydalanacak!

Mediamarkt güncel kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında teknolojik ürünlerde eski ürünü verip yeni ürün sahibi olabilirsiniz. Peki, eskiyi getir yeniyi götür kampanyası hangi ürünlerde geçerli? İşte detayları...

MediaMarkt telefonlarınızı yeniliyor! İşte eskiyi getir yeniyi götür kampanyası detayları..

MediaMarkt Eskiyi Getir Yeniyi Götür kampanyası ile eski akıllı telefonlarınızla vedalaşıp yeni akıllı telefonunuzu uygun fiyata alabilme fırsatı sunuyor. İşte kampanya detayları…

Getir'den müjde! 28 bin TL'lik iPhone 13 hediye edecek! Hemen bakın! Görmedim demeyin, fırsatı kaçırmayın!

Getir, "Getir Yemek" üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Getir, kampanya kapsamında çekilişle 5 adet iPhone 13 128 GB (27 bin 999 lira), 2 adet Xiaomi Scooter 3 (13 bin 709 lira) hediye edecek!

ING’ye emekli yakınını getir tam 1.250 TL’yi götür!

Emekli maaşını ING’ye taşıyan emekliler maaş tutarına göre ek koşulsuz 7.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanıyor. İşte ING promosyon detayları..

Doğuş GYO ile Getir gayrimenkul satışı için yeniden görüşmelere başladı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine yeniden başlandı. 

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

Doğuş GYO, Doğuş Center'daki 47 bağımsız bölümü Getir'e satıyor!

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler binasındaki 47 adet bağımsız bölümün satışı hususunda Getir ile görüşmelere başlanmasına karar verildi.

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Baykonut eski evini getir yenisini götür kampanyası başlattı!

Sakarya'da değişimin öncüsü olan Baykonut A.Ş., "Eski evini getir yenisini götür" kampanyasına başladı. Kampanyalarda takas edilmek istenen eski evlerin ekspertiz değeri hesaplanacak.

Gölmahal Evleri'nde hemen teslim son 5 villa!

Gölmahal Evleri'nde son 5 villanın satışı devam ediyor. İstanbul Büyükçekmece'de yer alan Gölmahal Evleri projesinde villalar 1 milyon 395 bin dolara tek fiyattan satılıyor...

Batımahal Villaları Büyükçekmece'de 890 bin dolara ev!

İnşaat sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları’yla adım atan Yalçınlar Group, bölgede ikinci projeye başladı. Projede 30 peşin, 24 aya kadar tercihe göre sabit kur ile taksitlendirme yapılıyor..

gölmahal eskiyi getir yeniyi götür kampanyası Haberi

gölmahal eskiyi getir yeniyi götür kampanyası


 Yalçınlar Group’un, İstanbul’un villa imarlı bölgelerinden Büyükçekmece Gölü kıyısında yepyeni ve ayrıcalıklarla dolu bir yaşamın kapısını açtığı projesi Gölmahal Villaları, yeni kampanyası ile şehir stresinden kaçma imkanı sunuyor. Eski evi peşinat olarak sayan kampanyada, alıcılar dilerse kredi kullanarak kalan tutarı kira öder gibi tamamlayabiliyor. İlk etabı 2013 Haziran’da, teslim edilecek olan Gölmahal Villaları’nda, fiyatlar villaların şerefiyesine göre 1.295.000 $ ile 1.495.000 $ arasında değişiyor. Geçici bir süre devam edecek kampanya ile ev sahipleri villa konforuna daha kolay ulaşacak.



Gölmahal Villaları, rüzgarın, suyun, güneşin ve havanın gücünü kullanıyor


Gölmahal Villaları, 92.470 metrekarelik bir alanda sadece 38 özellikli villadan oluşuyor. Dört mevsim yaşanılabilen Villalar, büyük bahçeleri ve her eve ait müstakil havuzları ile sakinlerine konforlu bir yaşam sunarken, göl manzaralı muhteşem konumları ve...