02 / 05 / 2024

Gölmahal Villaları enerji

Gölmahal Villaları enerji

Yalçınlar Grup Yönetim Kumlu Başkam Hakan Yalçın; "Doğa ve enerji kaynaklarının her geçen gün tükendiği gerçeğinden yola çıkarak projemizi inşa ettik. Bizim için en baştan beri bu konu çok önemliydi. " dedi

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Gürgan Villaları satışta! Bodrum'a deniz manzaralı müstakil villalar geliyor: Yeni proje! 

Gürgan Villaları'nda satışlar başladı. Andema Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede, deniz manzaralı müstakil villalar yer alıyor. Peki Gürgan Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peıpeı Zhang tarafından kuruldu.

CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek? CW Enerji paylarının borsada işlem göreceği tarih belli oldu!

Nisan ayının son haftasında halka arz sürecini tamamlamış olan CW Enerji’nin Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacağı tarih de açıklandı.

Zekeriya Gökşenli Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu 2. Başkanlığı’na yeniden atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ikinci başkanlığına yeniden atama yaptı. İşte EPDK'da yapılan görevlendirmeler ve atanan isimler...

Tayfun Küçükoğlu: Enerji verimli ve güvenli yapılara sahip olmamız şart!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği), ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, güvenli ve enerji verimli yapıların artırılması gerektiğini kaydetti.

Kardoor İnşaat Gıda Reklam Enerji Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardoor İnşaat Gıda Reklam Enerji Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mehmet Kara tarafından kuruldu.

Polat Holding'ten Göbeklitepe'ye enerji yatırımı!

Enerji alanında yatırımlarına hız veren Polat Enerji, Göbeklitepe'de hayata geçireceği RES projesine yaklaşık 140 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor.

Gündüzay Enerji Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzay Enerji Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gündüzay tarafından kuruldu. 

Gölköy Enerji İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölköy Enerji İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Akkuş tarafından kuruldu. 

Balsüzen İnşaat Turizm Eğitim Gıda Makina Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balsüzen İnşaat Turizm Eğitim Gıda Makina Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Balsüzen tarafından kuruldu. 

Güneş Ra Enerji Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Güneş Ra Enerji Servis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 180 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Gölmahal Villaları enerji Haberi

Gölmahal Villaları enerji


Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirdiği Gölmahal Villaları ile dikkat çeken Yalçınlar Grup Yönetim Kumlu Başkam Hakan Yalçın; "Doğa ve enerji kaynaklarının her geçen gün tükendiği gerçeğinden yola çıkarak projemizi inşa ettik. Bizim için en baştan beri bu konu çok önemliydi. 

Bu yüzden binaların Enerji Kimlik Belgesi'ne sahip olması konusuna çok önem veriyoruz ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bu konuda attığı adımlan destekliyoruz" şeklinde konuştu. 


2017 YILINA KADAR 

Çevre ve Şehircilik Bakam Erdoğan Bayraktar'ın 2017 sonuna kadar tüm binalann Enerji Kimlik Belgesi'ne sahip olması gerektiği ile ilgili yaptığı açıklamaya değinen Yalçın; "2007 yılında yayınlanan "Enerji Verimliliği Kanunu" ve 2008 yılında yayınlanan "Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği" ile yeni yapılan binalar 1 Ocak 2011 tarihinden itibaren zorunlu olarak Enerji Kimlik Belgesi almaya başladı. Mevcut binalara...