30 / 04 / 2024

Gölmarmara oto Terminali işyerleri

Gölmarmara oto Terminali işyerleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Mart ayı meclis toplantısının üçüncü oturumunda Gölmarmara Oto Terminali içerisinde bulunan 23 adet işyeri ve bir adet tuvaletin üç yıl süreyle Gölmarmara Belediyesi’ne tahsisi konusu görüşüldü.

3 ildeki 17 adet iş yeri kiraya veriliyor! Bu tarihleri kaçırmayın! 

Körfez Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Gölmarmara Belediyesi, 17 adet iş yerini kiraya veriyor. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? İhaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Isparta ve Manisa'da 39 adet iş yeri satılıyor!

Isparta Eğirdir Belediyesi ve Manisa Gölmarmara Belediyesi, toplam 39 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Peki iş yerlerinin satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Gölmarmara Belediyesi 31 bin metrekarelik arazi satacak!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! İhalesi 27 Ekim'de!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satış açıkardı. Arazinin satış ihalesi 27 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa'da 31 bin metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Manisa İli Gölmarmara Belediye Başkanlığı, Manisa Gölmarmara'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 31 bin 79 metrekare alana sahip.

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burak Orhan ve Salih Tiryaki ortaklığında kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Migros’ta ilk ve son kez! Örgü hamak 69,90 TL’ye, oto cam güneşliği 44,9 TL’ye, yüzme tahtası 44,90 TL’ye düştü!

Migros’ta büyük yankı uyandıran indirim kampanyası sürüyor. Bu kapsamda, örgü hamak 69,90 TL’ye, oto cam güneşliği 44,9 TL’ye, yüzme tahtası 44,90 TL’ye düştü. İşte 14 Ağustos Pazartesi Migros fiyat listesi...

Hisar Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hisar Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gündoğumu Paslanmaz İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Oto.Loj.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özbay tarafından kuruldu.

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

Gölmarmara oto Terminali işyerleri Haberi

Gölmarmara oto Terminali işyerleri


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Mart ayı meclis toplantısının üçüncü oturumunda Gölmarmara Oto Terminali içerisinde bulunan 23 adet işyeri ve bir adet tuvaletin üç yıl süreyle Gölmarmara Belediyesi’ne tahsisi konusu görüşüldü. Görüşülen madde oy birliği ile kabul edilirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tahsisi yapılan işyerlerinin Gölmarmara Belediyesi’ne önemli kira geliri sağlayacağını belirterek, “Hayırlısı olsun. İlçe belediyemiz buradan gelecek ek gelirle halkımıza daha iyi hizmet sunacaktır” dedi.

Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte ilçelerde bulunan oto terminalleri Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğuna geçmişti. Ancak Gölmarmara’da Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda farklı bir uygulamaya gidildi. Daha önce Başkan Ergün’ün ilçeyi ziyareti ve oto terminalini incelemesi sırasında da gündeme gelen konuyla birlikte, terminal içerisindeki 23 işyeri ve bir adet tuvaletin gelir tahsisi ilçe belediyesine...