04 / 05 / 2024

Gölyazı sahili

Gölyazı sahili

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gölyazı sahillerinde kaçak yapılaşma tespit etti. Yılmaz, bunlara kesinlikle müsaade etmeyeceklerini ifade etti..

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı Sahili açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili işletme ihalesi iptali ile ilgili bir açıklama yaptı. Böcek, “Resmi olarak belediyemize yazı girmemiştir, yürütmeyi durdurma nihai bir karar değildir. Türk adaletine güvenimiz tamdır” diye konuştu.

Artmim Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artmim Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Şan ve Halil Gülyaz tarafından kuruldu.

Konyaaltı Sahili ihalesinde Menderes Türel'in imzası yok mu?

31 Mart tarihinden önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapan Menderes Türel, Konyaaltı Sahili ihalesinin iptal edilmesiyle ilgili Muhittin Böcek’in neden imzasının olmadığını sorarken, kendisinin de 15 milyon lira zarara sebep olan ihalede imzasının olmadığı ortaya çıktı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Gülhane Parkı Haziran'a yetiştirilsin talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarayburnu sahili ve Gülhane Parkı’nda incelemeler yaptı. İmamoğlu, Gülhane Parkı'nın Haziran ayına yetiştirilmesinin talimatını verdi.

İzmir Güzelbahçe sahili baştan aşağı yenileniyor!

"İzmir Deniz” Projesi çerçevesinde kentin sahil bandını yeniden tasarlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Güzelbahçe'nin 7.5 kilometrelik sahil bandını yeniliyor. 

Bursa Gölyazı'nın imar sorunu çözülecek!

JATA'nın Avrupa'da görülebilecek 30 bölgeden biri olarak gösterdiği Gölyazı’da projeler hızlandı. Bölgede imar sorununun çözülmesi planlanıyor.

Bursa Gölyazı’daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Nilüfer Belediyesi 2 bin 700 yıllık tarihi geçmişe sahip Gölyazı’da ruhsatsız yapılarla ilgili mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bu çerçevede belirlenen izinsiz ve ruhsatsız yapılarda yıkımlar başladı.

Büyükçekmece Sahili-TÜYAP teleferik hattı için düğmeye basıldı!

Yıllardır İstanbul’un gündeminde olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın teleferik projelerinden biri hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Sahili ile TÜYAP arasında yapılacak teleferik hattı projesinin ihalesi yapıldı. 

Altınordu Sahili yeni görünümüne kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Altınordu sahilini yepyeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini dile getirdi.

İzmir Gölyazı mevkiinde atık yakma tesisi mi yapılacak?

CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, hazırladığı önerge ile İzmir'in Foça ile Aliağa ilçeleri arasındaki Gölyazı mevkiinde atık yakma tesisi yapılacağına ve bazı atıkların bu bölgeye gizlice gömüldüğüne dair iddiaları sordu..

Mustafa Bozbey’den altyapı isyanı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Gölyazı’daki altyapı çalışmalarında yaşanan koordinasyonsuzluğa isyan etti.

Gölyazı sahili Haberi

Gölyazı sahili

Samsun'un tarihi ve turistik ilçelerinden Terme'de gerçekleştirilen Samsun ve Çevresi Turizm Altyapı Birliği (SAMTAB)'ın toplantısı sonrası inceleme gezisi yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gölyazı sahillerinde kaçak yapılaşma tespit etti. Bunlara kesinlikle müsaade etmeyeceklerini ifade eden Başkan Yılmaz, sahillerdeki kaçak yapılaşmanın turizmi baltaladığına dikkat çekti.


Toplantı sonrası Samsun Valisi İbrahim Şahin, Çarşamba Kaymakamı ve Terme Kaymakam Vekili Caner Yıldız, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve meclis üyeleriyle birlikte Gölyazı mahallesine gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, burada gezi ve incelemelerde bulundu. Vali Şahin ile sahilleri dolaşan Başkan Yılmaz, burada kaçak yapılaşma olduğunu tespit etti.


   Gezi sonrası kendisinden...