05 / 05 / 2024

gönen imar durumu

gönen imar durumu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yatırım ve hizmetleri yerinde incelemek ve bölge halkının taleplerini ilk ağızdan dinlemek için oyası, pirinci ve kaplıcalarıyla marka olan Gönen ilçesine çıkarma yaptı.

6 soruda imar durumu belgesi!

Bir arsanın imar durumu, üzerinde kaç katlı bir yapı yapılmasına izin verildiği, belediyeden alınacak imar durumu belgesinden görülebiliyor. Peki imar durumu belgesi nereden alınır?  İmar durumu belgesi ücreti 2017 ne kadar? diyorsanız işte yanıtı...

Eyüp Defterdarlık Mahallesi'ndeki bir alanın imar durumu TBMM'de!

İstanbul'un Eyüp ilçesinde Defterdarlık Mahallesi'nde bulunan Abdülvedüt türbesinin bulunduğu alanın imar durumu TBMM'de konu oldu. İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bornova'da 1 günde imar 10 günde ruhsat!

Bornova Belediyesi imar durumu belgesi taleplerini bir günde, ruhsat taleplerini ise 10 günde sonuçlandırıyor.

TOKİ Balıkesir Gönen Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Balıkesir Gönen Konutları başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak. Proje peşinatlar 6 bin 191 liradan başlıyor.

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy başvuru dönemi!

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy projesinde yer alan 6 adet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy başvuru dönemi ne zaman başlayacak?

TOKİ Balıkesir Gönen başvuru dönemi!

TOKİ Balıkesir Gönen başvuru dönemi 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede toplamda 6 adet daire alt gelir grubu için satışta.

Balıkesir Gönen'e yeni atıksu arıtma tesisi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gönen İlçesinde, "Gönen 80.000 Kişilik Atıksu Arıtma Tesisi ve Kısmi Kanalizasyon İnşaatı Temel Atma Töreni" gerçekleştirildi.

TOKİ Gönen Konutları'nın 3. etabında teslimler başladı!

Balıkesir ilinin Gönen ilçesindde 3. Etap konutların teslim edilmeye başlaması ile birlikte ev sahibi olacak vatandaşların heyecanları yüzlerinde okunabiliyor.

Happy Center 129. mağazasını Balıkesir Gönen'de açtı!

Happy Center mağaza açılışlarıyla büyümeye devam ediyor. Happy Center 10 Mayıs'ta Balıkesir ilinin Gönen ilçesinde 730 metrekarelik yeni mağaza açtı. Happy Center'ın mağaza sayısı 129'a ulaştı.

İmar durumu belgesi harcı 2016!

Bir arsa üzerinde bina inşa etmek için mimari proje hazırlamadan önce imar durum belgesinin alınması gerekiyor. Bu belge bağlı olunan ilçe belediyesinden alınıyor. Peki, imar durumu belgesi harcı 2016 ne kadar?

İmar durumu özel kullanım nedir?

İmar durumu belgesi; bir arsanın söz konusu bölgenin imar planına ve imar yönetmeliğine göre nasıl kullanılabileceğinin sınırlarını gösteren belgeyi ifade ediyor. Peki, imar durumu özel kullanım nedir?

T1 imar durumu nedir?

İmar planlarında, imar durumları lejantlar ile gösteriliyor. Kimi alanlar "T1" olarak gösteriliyor. Peki, T1 imar durumu nedir? T1 imar ne demek? İşte yanıtı..

Antakya Belediyesi Meclisi'nin gündeminde imar var!

Antakya Belediyesi, Cuma günkü Meclis oturumunda, başkanlığa borçlanma yetkisi veren maddenin görüşülmesini istedi, borçlanma istemi de gündeme alındı. Antakya Belediyesi Meclisi'nin gündeminde imar var.

gönen imar durumu Haberi

gönen imar durumu

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Milletvekili Adayı Ayşe Kardaş ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Uğur, ilk olarak Gönen Belediyesi'ni ziyaret etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin bölgeye yönelik çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Başkan Uğur, belediye ziyareti sonrasında Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Milletvekili Adayı Ayşe Kardaş ve partililerle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretinde istikrar vurgusu yapan Başkan Uğur, merkezi hükümet ve yerel yönetimlerin uyumlu çalışmasıyla Gönen'in sorunlarının kısa sürede çözüme ulaştıracaklarını söyledi. Gönen çarşı merkezindeki esnaf ziyaretinin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal mahallelere yaptığı yatırımları takip eden Başkan Uğur, ŞarolukGeyikli kırsal mahallesindeki 5 kilometrelik yol yapım çalışmasını yerinde inceledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin, 20 trilyon yatırımla araç parkını geliştirdiğini ve...