18 / 07 / 2024

gönen metrokent fiyat

gönen metrokent fiyat

Gönen Gayrimenkul, 'Hem 3+1 lüks bir ev hem de kapısında 2008 model Seat Cordoba' sloganıyla sunduğu kampanyasını, yoğun talep dolayısıyla uzattı.

TOKİ Balıkesir Gönen başvuruları bugün sona erecek!

Konut fiyatları 64 bin 113 TL'den başlangıç gösteren TOKİ Balıkesir Gönen başvuruları bugün sona erecek. Projede 313,44 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Balıkesir Gönen TOKİ başvuru bedeli!

Daire fiyatlarının minimum 64 bin 113 TL olarak belirlendiği TOKİ Balıkesir Gönen Evleri'nde aylık taksitler 313,44 TL'den başlıyor. Peki Balıkesir Gönen TOKİ başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Balıkesir Gönen başvuruları yarın son!

Toplam 78 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Balıkesir Gönen başvuruları yarın son. Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Revoist Güneşli fiyat!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire tipleri bulunan Revoist Güneşli Evleri Akın İnşaat imzasıyla yükseliyor. Revoist Güneşli fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Mirage Residence Güneşli fiyat!

Mirage Residence Güneşli fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılının Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülen projede satışlar devam ediyor.

Gönen'de ilkokul basketbol sahası yenileniyor!

Balıkesir 'in Gönen ilçesindeki Mehmet Ahmet Genç İlkokulu bahçesinde bulunan basketbol sahası ve potaları yenilendi.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvurusu bugün son!

44 adet dairenin satışa sunulduğu Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ Konutları'nda toplam 2+1 daire seçeneği yer alıyor. Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvurusu bugün son.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları bugün son!

Daire alanlarının 67,5 metrekare şeklinde dizayn edildiği Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ projesinde 44 adet konut satışa sunuluyor. Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları bugün son.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları yarın son!

Daire fiyatlarının 45 bin 854 TL'den başlangıç gösterdiği Balıkesir Gönen TOKİ Evleri'nde 44 adet konut açık satışa sunuluyor. Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları yarın son.

Gönen Çayı ıslah çalışmaları başladı!

Gönen Çayı'nın ıslah için düğmeye basıldı. Çalışmalar DSİ ile ortak yürütülecek. Projenin ihalesi de yapıldı. Gönen'deki turizm potansiyelini de artıracak bir çalışma olduğu ifade edildi.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

44 konutun satışa sunulduğu Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ Evleri 2 oda 1 salon daire tipinden meydana geliyor. Peki Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri fiyat!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteren projede 8 bin 777 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri fiyat listesi kapsamında 540 bin TL'den başlıyor.

Balıkesir Gönen 3.etap TOKİ kura!

Balıkesir Gönen 3.etap TOKİ kura çekilişi yarın saat 14.00'de gerçekleşecek. TOKİ Balıkesir Gönen 3. Etap Belediye Toplu Konut Projesinde yer alan 376 adet konut kura ile satışa sunulacak.

gönen metrokent fiyat Haberi

gönen metrokent fiyat

Gönen Metrokent'in 'Ev+Araba 95.000 YTL' kampanyası, yoğun talep üzerine uzatıldı. 

Gönen Gayrimenkul, 'Hem 3+1 lüks bir ev hem de kapısında 2008 model Seat Cordoba' sloganıyla sunduğu kampanyasını, yoğun talep dolayısıyla uzattı. Kampanya kapsamında, Gönen Metrokent'te 95 bin YTL'den başlayan fiyatlarla, ister peşin, ister taksitle ev alınabilirken, son model araç sahibi olmak da mümkün. Gönen Metrokent, çarpık yapılaşmadan uzakta, İzmir Ulukent'te 2 etap halinde yükselişini tamamladı. Gönen Gayrimenkul'ün 1.5 yıl gibi kısa bir sürede tamamladığı Gönen Metrokent'te sınırlı sayıda daire ve otomobil kaldı. Yaşamın başladığı Gönen Metrokent'te ayrıca eski aracınıza takas imkanı da sağlanıyor. Seat'ın en fazla tercih edilen modellerinden biri olan Seat Cordoba, opak renk ve düz vites...