28 / 04 / 2024

Gönye Proje Tasarıma iki ödül

Gönye Proje Tasarıma iki ödül

Gönye Proje Tasarım, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da Karden İnşaat’a ait “Symbol İstanbul Satış Ofisi” ve Sur Yapı’nın Exen İstanbul projesi için tasarladıkları “Loft Daire” çalışmasıyla iki ödüle layık görüldü...

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sancak, Mert Güner, Uğur Can Erginağ ve Umut Dağar ortaklığında kuruldu.

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamam!

Skyland İstanbul’un örnek dairesi görücüye çıkarıldı. Projenin daireleri Gönye Proje Tasarım tarafından hazırlandı.

Akyapı Ofis, Gönye Proje tarafından tasarlandı!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal'ın iç mekan tasarımını gerçekleştirdikleri Akyapı Ofis, konforu ön plana alırken aynı zamanda kullanıcılarına fonksiyonel kurgusuyla modern bir çalışma ortamı sağlıyor. 

38. Cadde satış ofisinde Gönye Proje imzası!

Türkiye’nin önde gelen markalı konut ve ofis projelerinin iç mekan tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım, 38. Cadde projesinin satış ofisini kullanıcıların kendilerini evinde hissedebileceği sadelik ve sıcaklıkta, aynı zamanda da ferah ve şık bir tasarımla biçimlendirdi..

Nidapark Küçükyalı örnek daireleri ve satış ofisinin tasarımı Gönye Proje Tasarım'a ait!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı...

Aras Garden Peyzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Garden Peyzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaret Limited Şirketi Cengiz Güneş tarafından 2 milyon TL sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 

Arsa Garden Pejzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaet Limited Şirketi kuruldu!

Arsa Garden Pejzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaet Limited Şirketi Cengiz Güneş tarafından 2 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

3 Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi 9 Ekim 2017'de 100 bin TL sermaye ile Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Gönye Proje Tasarım'dan dekorasyon önerileri!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, baharın gelmesiyle birlikte düğün sezonunun da açıldığı şu günlerde yeni evlenen çiftlerin birlikte yaşayacakları mekanları dekore ederken dikkat etmeleri gereken püf noktalarını yorumladı...

Gül Proje Express Rezidans fiyatları!

Toplam 658 konut ve 41 cadde mağazasından meydana gelen Gül Proje Express projesinde konut teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor. Projede yer alan daireler deniz manzarasına hakim. İşte Gül Proje Express Rezidans fiyatları...

Gül Proje Express daire fiyatları ne kadar 2017?

2 blok haline yükselen Gül Proje Express projesi 658 konut ve 41 cadde mağazasından meydana geliyor. Gül Proje Express projesinde teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor. Peki Gül Proje Express daire fiyatları ne kadar 2017?

2017 Gül Proje Express fiyat!

19 ve 29 katlı iki blok şeklinde yükselen Gül Proje Express projesi 658 daire ve 41 cadde mağazasından meydana geliyor. Gül Proje Express projesinde üst katlardaki daireler deniz manzarasının hakim. İşte 2017 Gül Proje Express fiyat...

Gönye Proje Tasarıma iki ödül Haberi

Gönye Proje Tasarıma iki ödül

Gönye Proje Tasarım, İtalya’da Düzenlenen A' Design Award & Competition’da iki ödül birden kazandı

Özellikle büyük çaplı projelerin iç mimari tasarımında uzmanlaşmış olan Gönye Proje Tasarım, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da Karden İnşaat’a ait “Symbol İstanbul Satış Ofisi” ve Sur Yapı’nın Exen İstanbul projesi için tasarladıkları “Loft Daire” çalışmasıyla iki ödüle layık görüldü.

Büyük çaplı projelerin iç mimari tasarımında uzmanlaşmış olan Gönye Proje Tasarım, İtalya’da katıldığı A' Design Award & Competition proje yarışmasından çifte ödülle döndü.

Gönye Proje Tasarım, ilk ödülünü “İç Mekan ve Sergi Tasarımı” kategorisinde aldı. Firma, Karden İnşaat’a ait “Symbol İstanbul Satış Ofisi” projesiyle “A’ Design Silver Award” ödülünü kazandı. Firma, aynı kategoride bir ödüle daha layık görüldü. Sur Yapı’nın Exen İstanbul projesi için tasarladıkları “Loft Daire”,...