29 / 04 / 2024

Good Design Award

Good Design Award

DemirDöküm, Atron ve Nitromix kombiler ABD'deki Good Design Award'dan iki tasarım ödülü kazandı.

Vestel, Good Design Award'dan 9 tasarım ödülü aldı!

Vestel, Good Design Award'dan aldığı 9 ödülle 2012'yi toplam 92 tasarım ödülüyle kapattı

Ferko Line projesi German Design Award’a aday!

VİVA Architects tarafından tasarlanan Ferko’nun Kağıthane’de inşa edilen projesi Ferko Line, German Design Award 2019'a ‘Architecture Excellent Design’ kategorisinde aday gösterildi.

Kepez-Santral'de temel atma töreni 6 Haziran'da!

Antalya’nın Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi hızla ilerliyor. Sürdürülebilir yeşil tasarım ürünlerini onurlandırmak amacı ile verilen Green GOOD DESIGN ödüllü projede hak sahiplerine ait blokların duvarları örülüyor.

Berk Arıl'a A'Design Award'dan iki ödül birden!

Maltepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencisi Berk Arıl, A’Design Award Tasarım Yarışması’nda iki ödül birden aldı.

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

Ideal Standard Connect Air serisine Alman Tasarım Konseyi’nden ödül!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Connect Air serisiyle German Design Award Special 2017’ye layık görüldü.

IF Design ödülü, İtalyan ISVEA’nın oldu!

ISVEA Bagno 1962 Italia, Sott’Aqua banyo koleksiyonu ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında yer alan ve mükemmelliği temsil eden 2017 IF Design Award’da ödüle layık görüldü.

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

VitrA’ya Good Design'dan 5 ödül!

VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design kapsamında verilen 5 ödülün sahibi oldu.

ISVEA, POPDES listesinde bu yıl 21. sırada yer aldı!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından söz ettiren İtalyan markası ISVEA, her yıl A'Design Award & Competition tarafından oluşturulan POPDES (Popular Designers Most Popular Designers of The World) listesinde, bu yıl 21. sırada yer aldı.

Bien'in Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ‘’Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülüne layık görüldü.

Konya Tema Şehir satış ofisine ödül!

Arkiteam Mimarlık, başarısını İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da taçlandırdı. Mimarlık ofisi, dünyanın en büyük tasarım yarışmasından Konya’da hayata geçirilecek Tema Şehir projesinin satış ofisine ödül kazandırdı.

Bien Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ''Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülünü aldı.

Creavit, A’Design Award ödülüne layık görüldü!

Yaratıcı ve estetik çözümleriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, dünyanın en çok ilgi gören tasarım yarışmalarından biri olan A’Design Award tarafından ödüle layık görüldü.

Good Design Award Haberi

Good Design Award

DemirDöküm, Atron ve Nitromix kombiler ABD'deki Good Design Award'dan iki tasarım ödülü kazandı. 

     Demirdöküm açıklamasın göre, DemirDöküm Endüstriyel Tasarım ve Ar Ge Bölümleri tarafından yüzde 100 Türk tasarımı ve yerli üretimiyle yaratılan Atron ve Nitromix kombiler, dünyanın en prestijli endüstriyel tasarım ödülü olarak gösterilen Good Design'a layık görüldü. 

     ABD'de 62 yıldır, yenilikçi (inovatif) endüstriyel tasarımlara, Chicago Athenaeum Museum liderliğinde verilen ödüle, DemirDöküm ilk kez başvurdu. DemirDöküm bu başarısını, ürünlerini tasarlarken uyguladığı "Tasarım İlkeleri"ne tam uyumla sağladı. 

     DemirDöküm, tamamen kullanıcı odaklı bir yaklaşımla hazırladığı Tasarım İlkeleri ile kullanıcıya konforu daha hızlı ve daha yüksek kaliteyle sunmayı amaçlıyor. 

     Atron ve Nitromix; tasarım, inovasyon, sürdürülebilirlik, yaratıcılık, marka, çevrecilik, insan etkileri, malzeme, teknoloji, grafik, ambalajlama ve evrensel tasarım kriterlerine...