29 / 04 / 2024

Goodyear kavşağı yapım çalışmaları

Goodyear kavşağı yapım çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımı rahatlatacak bir projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar İnşaat arasında yapılan protokol ile D-100 karayolunun Goodyear Kavşağı bölümünde köprülü kavşak yapılacak.

Çaça Yapı Mühendisliği  Limited Şirketi kuruldu!

Çaça Yapı Mühendisliği  Limited  Şirketi Çekmeköy’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Sevim Çaça tarafından kuruldu.

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı için tünel yapılıyor!

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı çalışması kapsamında Kavakpınar ile Orhangazi’yi birbirine bağlayacak tünelin yapımına başlandı.

Sakarya Topça Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'dakiTopça Kavşağı’nda yapılacak yeni ulaşım projesi için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Gaziantep Beykent Kavşağı'na ilk kazma vuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak ‘Beykent Köprülü Kavşağı’nın yapımına başlandı.

Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan tesisler açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan hizmet ve tesisleri hizmete açtı. Tesislerin yatırım bedeli 48 milyon TL olarak açıklandı.

Çekmeköy'de yapımı tamamlanan tesisler hizmete açıldı!

İstanbul Çekmeköy'de yapımı tamamlanan dev tesisler hizmete açıldı. Hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı.

Antalya Gazipaşa Tapu Müdürlüğü'ne yeni bina yapılacak!

Antalya Gazipaşa Tapu Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası yapılacak. Gazipaşa Tapu Müdürü Zafer Çapkur, konuyla ilgili bilgi verdi.

Afyonkarahisar Özdilek Kavşağı'na yeni köprü!

Afyonkarahisar'da Özdilek Kavşağında yapımı tamamlanan köprü açıldı. Bergiz İnşaat firmasının yetkilileri, köprünün kısa sürede yapıldığını belirtti.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı'nın ihalesi Ocak'ta!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca, Öğretmenevi Kavşağı projesi kapsamında yapılacak kazı çalışmaları esnasında trafiğe kapatılacak caddenin yerine alternatif güzergahların belirlendiği bildirildi.

Uşak'ın yeni battı çıktı kavşağı açıldı!

Uşak'ta şehrin içinden geçen E96 karayolunda yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatmak amacıyla belediye tarafından yapımına başlanan battı-çıktı kavşakların ikincisi de trafiğe açıldı.

Balıkesir Doğumevi Kavşağı’nın temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yapılacak olan kentin 3. Kavşak projesi Doğumevi Kavşağı’nın temelleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katıldığı tören ile atıldı.

Aydın 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı bakım çalışması başladı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı’nda yapılan bakım çalışmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Mersin Demokrasi Kavşağı'nın yüzde 74'ü tamamlandı!

Mersin’in trafik sorununun çözülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi inşaatının yüzde 74’ü tamamlandı, kavşak Aralık ayı ortalarında hizmete girecek.

Goodyear kavşağı yapım çalışmaları Haberi

Goodyear kavşağı yapım çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımı rahatlatacak bir projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar İnşaat arasında yapılan protokol ile D-100 karayolunun Goodyear Kavşağı bölümünde köprülü kavşak yapılacak. Kavşak çalışmaları kapsamında proje alanında D-100 üzerindeki orta refüj beton blokları kaldırılıyor. Çalışma alanında trafik kontrollü olarak veriliyor.




GİRİŞ- ÇIKIŞLARA DİKKAT


Çalışma süresince proje alanında Çuhane Caddesi’nden Ankara yönüne gitmek isteye araçlar Pakmaya, Metro ve Mobesko güzergahındaki Ankara Caddesi’nden ilerleyerek Köseköy ışıklarından D-100’e çıkabilecekler. İstanbul İstikametine gitmek isteyen araçlar da yine Ankara Caddesi üzerinden D-100’ün altındaki geçidi kullanarak Sakıp Sabancı Caddesi çıkacak. Araçlar buradan Brisa kavşağını kullanarak D-100 İstanbul istikametine gidebilecekler. İstanbul yönünden Çuhane Caddesi’ne dönüş yapılabilecekken Çuhane üzerinden Ankara ve İstanbul yönüne çıkış yapılamayacak. Yine D-100 Ankara yönünden Çuhane Caddesi’ne dönüş olmayacak. Ankara...