07 / 07 / 2024

Goodyear Kavşağı yapımı

Goodyear Kavşağı yapımı

D-100 karayolunda yapımı süren Büyükşehir Belediyesi Goodyear Kavşağı'nda incelemelerde bulunan Başbakan Davutoğlu, işçilerle tokalaşıp bir süre sohbet ederek, tenekede yaktıkları ateşle ısındı.

Çaça Yapı Mühendisliği  Limited Şirketi kuruldu!

Çaça Yapı Mühendisliği  Limited  Şirketi Çekmeköy’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Sevim Çaça tarafından kuruldu.

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı için tünel yapılıyor!

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı çalışması kapsamında Kavakpınar ile Orhangazi’yi birbirine bağlayacak tünelin yapımına başlandı.

Sakarya Topça Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'dakiTopça Kavşağı’nda yapılacak yeni ulaşım projesi için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Gaziantep Beykent Kavşağı'na ilk kazma vuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak ‘Beykent Köprülü Kavşağı’nın yapımına başlandı.

Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan tesisler açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan hizmet ve tesisleri hizmete açtı. Tesislerin yatırım bedeli 48 milyon TL olarak açıklandı.

Çekmeköy'de yapımı tamamlanan tesisler hizmete açıldı!

İstanbul Çekmeköy'de yapımı tamamlanan dev tesisler hizmete açıldı. Hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı.

Antalya Gazipaşa Tapu Müdürlüğü'ne yeni bina yapılacak!

Antalya Gazipaşa Tapu Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası yapılacak. Gazipaşa Tapu Müdürü Zafer Çapkur, konuyla ilgili bilgi verdi.

Afyonkarahisar Özdilek Kavşağı'na yeni köprü!

Afyonkarahisar'da Özdilek Kavşağında yapımı tamamlanan köprü açıldı. Bergiz İnşaat firmasının yetkilileri, köprünün kısa sürede yapıldığını belirtti.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı'nın ihalesi Ocak'ta!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca, Öğretmenevi Kavşağı projesi kapsamında yapılacak kazı çalışmaları esnasında trafiğe kapatılacak caddenin yerine alternatif güzergahların belirlendiği bildirildi.

Uşak'ın yeni battı çıktı kavşağı açıldı!

Uşak'ta şehrin içinden geçen E96 karayolunda yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatmak amacıyla belediye tarafından yapımına başlanan battı-çıktı kavşakların ikincisi de trafiğe açıldı.

Balıkesir Doğumevi Kavşağı’nın temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yapılacak olan kentin 3. Kavşak projesi Doğumevi Kavşağı’nın temelleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katıldığı tören ile atıldı.

Aydın 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı bakım çalışması başladı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı’nda yapılan bakım çalışmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Mersin Demokrasi Kavşağı'nın yüzde 74'ü tamamlandı!

Mersin’in trafik sorununun çözülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi inşaatının yüzde 74’ü tamamlandı, kavşak Aralık ayı ortalarında hizmete girecek.

Goodyear Kavşağı yapımı Haberi

Goodyear Kavşağı yapımı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sakarya'dan karayoluyla 15.05'te Kocaeli'ne geldi. Başbakan Davutoğlu, Sakarya'da katıldığı AK Parti 5. Olağan İl Kongresi ve valilik ziyaretinin ardından yanında bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve AK Parti'li milletvekilleriyle Kocaeli'ne hareket etti.


D-100 karayolunda yapımı süren Büyükşehir Belediyesi Goodyear Kavşağı'nda incelemelerde bulunan Başbakan Davutoğlu, işçilerle tokalaşıp bir süre sohbet ederek, tenekede yaktıkları ateşle ısındı. 


Başbakan Davutoğlu ve beraberindekiler, daha sonra AK Parti Kocaeli 5. Olağan İl Kongresi'nin yapılacağı Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'na...