04 / 05 / 2024

Görak Turizm adres

Görak Turizm adres

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Batış Akgör tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Avcılar, Ambarlı Mahallesi'nde kuruldu.

Threeway İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Threeway İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulazız S N B Almutaırı ve Thamer S N E Almutaırı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Mustafa Zengi İnşaat Nakliyat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Zengi İnşaat Nakliyat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Zengi 1 milyon TL sermaye ile 28 Ocak'ta Arnavutköy, Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Altaş Group Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Group Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Kalbitaş ve Semra Altun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi, 916. Sokak'ta kuruldu.

İnşaa İnşaat Taahhüt Tekstil Gıda Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaa İnşaat Taahhüt Tekstil Gıda Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ridvan Kahvecioğlu ve Erol Ertuğrul ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kartal, Yukarı Mahallesi'nde kuruldu.

Yahya Aydın İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahya Aydın İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Yahya Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Emha Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emha Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Turgut, Abdulhamit Aras, Rıdvan Aras ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

ARC Milimetrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Reklam Tasarım Gıda Turizm Nakliyat San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

ARC Milimetrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Reklam Tasarım Gıda Turizm Nakliyat San.ve Tic.Ltd.Şti. Osman Çağrı Sağlam tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Şişli, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri!

Daire teslimlerinin yapıldığı proje Gülsan Holding, Köroğlu ve MNT İnşaat ortaklığı imzasıyla yükseliyor. Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri kapsamında Ankara İl'i, Eryaman ilçesinde yükseliyor.

Suhan İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suhan İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Tatar ve Muaz Esat Maman tarafından 100 bin TL sermaye ile, 31 Aralık'ta İstanbul Kadıköy'de kuruldu.

Mac Demir Çelik İnşaat Petrol Ürünleri Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mac Demir Çelik İnşaat Petrol Ürünleri Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Vahıd Fooladıborujerdı ve Memet Bektaş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 4 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 4 Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar'da açıldı.

Çankaya Peyzaj Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çankaya Peyzaj Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Nuri Çankaya, İbrahim Çankaya ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde kuruldu.

Tabiat Grup İnşaat Gıda Turizm ve Av Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tabiat Grup İnşaat Gıda Turizm ve Av Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdem Ekşioğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Esenyurt, Süleymaniye Mahallesi, Ispartakule Caddesi'nde kuruldu.

Görak Turizm adres Haberi

Görak Turizm adres

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Batış Akgör tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da kuruldu. 


Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirket amacını gerçekleştirmek için yurt içinde ve yurt dışında her türlü turistik, eğlence ve tanıtım amaçlı geziler, turlar, kongre, seminer, toplantı ve benzeri organizasyonlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurtiçinde ve yurt dışında ulaştırma, konaklama, seyahat, spor ve eğlence, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek Şirket yurt içi ve yurt dışı uçak, otobüs, gemi, yat-kotra gibi tüm ulaşım araçlarını almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve bu konuda her türlü bileti almak ve satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak Şirket her türlü iletişim araç ve gereçleri telefon, haberleşme cihazları, cep telefonu,...