04 / 05 / 2024

Görak Turizm

Görak Turizm

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Batış Akgör tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Avcılar, Ambarlı Mahallesi'nde kuruldu.

Avaid İnşaat Gıda Turizm Otelcilik Sağlık Mobilya Ticareti İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Avaid İnşaat Gıda Turizm Otelcilik Sağlık Mobilya Ticareti İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Yasin Güven Uğur ve Omar Thamer A Alqudaımı ortaklığında 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Fettahoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Reneva Otomotiv İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reneva Otomotiv İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sönmez ve Yusuf Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Mevlüt Sarıkaya imzasıyla kuruldu.

Return İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Return İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükbakkalköy'de 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Yağcı imzasıyla kuruldu.

Met Müteahhitlik İnşaat Gıda Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Müteahhitlik İnşaat Gıda Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Çoban imzasıyla kuruldu.

Rotex İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotex İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Selim Sümeli imzasıyla kuruldu.

Dgmy İnşaat Nakliyat Gıda Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgmy İnşaat Nakliyat Gıda Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Dursun Donbalaoğlu imzasıyla kuruldu.

Albayraklar Taahhüt İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayraklar Taahhüt İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Albayraklar kuruldu.

Htm Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Htm Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fatih Arı imzasıyla kuruldu.

Projetürk İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm Organizasyon ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Projetürk İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm Organizasyon ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eska Müheahhitlik İnşaat Otomotiv Taşımacılık Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eska Müheahhitlik İnşaat Otomotiv Taşımacılık Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Ali Karaman ve Ersu Sinik imzasıyla bugün kuruldu

Toprakyol İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprakyol İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bahçelievler'de Aytaç Aşnaz imzasıyla kuruldu.

Görak Turizm Haberi

Görak Turizm

Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Batış Akgör tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da kuruldu. 


Görak Turizm Telekomünikasyon Elektronik ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirket amacını gerçekleştirmek için yurt içinde ve yurt dışında her türlü turistik, eğlence ve tanıtım amaçlı geziler, turlar, kongre, seminer, toplantı ve benzeri organizasyonlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurtiçinde ve yurt dışında ulaştırma, konaklama, seyahat, spor ve eğlence, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek Şirket yurt içi ve yurt dışı uçak, otobüs, gemi, yat-kotra gibi tüm ulaşım araçlarını almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve bu konuda her türlü bileti almak ve satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak Şirket her türlü iletişim araç ve gereçleri telefon, haberleşme cihazları, cep telefonu,...