06 / 05 / 2024

gördes altyapı yenileme çalışmaları

gördes altyapı yenileme çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’in 4 mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla mahallelerin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını tamamen yenileyerek, vatandaşları sağlıklı altyapıya kavuşturdu.

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gördes Belediye Başkanlığı 68 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 68 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

TOKİ, Manisa'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2 Kısım İnşaatı ihalesi yarın!

Burdur Gölhisar Sulaması Yenileme 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda 3 atama kararı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğüne Mahmut Gürses, Altyapı Yatırımları Genel Müdür Yardımcılığına Necdet Sümbül, Demiryolu Düzenleme Genel Müdür Yardımcılığına ise Emin Tekbaş getirildi.

Manisa Gördes Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Gördes için önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

gördes altyapı yenileme çalışmaları Haberi

gördes altyapı yenileme çalışmaları


MASKİ Genel Müdürlüğü, yılların altyapı sorunlarına getirdiği çözümlerle vatandaşların takdirini kazanıyor. MASKİ, Gördes ilçesine bağlı 4 mahallenin tüm altyapı sistemini yenileyerek, ilçede toplamda 21 bin 350 metrelik hattı sıfırdan inşa etti. Balıklı, Beğenler, Dargıl ve Karayağcı Mahalleleri, yeni içme suyu ve kanalizasyon hatlarını kullanmaya başlayarak, sağlıklı altyapıya sahip oldular. MASKİ ekipleri tarafından tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından da mahallelerin parke taşı döşeme işleri gerçekleştiriliyor. Mahallelere ulaştırılan hizmetlerle birlikte, yıllardır çektikleri sıkıntılardan kurtulan mahalle sakinlerinin de yüzleri gülüyor.

“Yapılan hizmetler bize insan olduğumuzu hatırlattı”

Beğenler Mahallesi sakinlerinden Bilal Tüz; “Çalışmalar gerçekten çok güzel oluyor. Bu altyapıyı, hat çalışmalarını, taş döşemelerini yapan Büyükşehir’imizden Allah razı olsun. Güvenimizin karşılığını aldık. Yapılan hizmetler gayet güzel.”

Beğenler Mahallesi sakinlerinden Ramazan...