16 / 05 / 2024

Gördes Belediyesi park

Gördes Belediyesi park

Toplamda beş yeni park vatandaşların hizmetine sunulurken birçok parkta yapım ve yenileme çalışması yapıldı. Bakım ve onarım çalışmaları sonucu güzel bir görünüm kazanan parklara kauçuk zemin yerleştirildi.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi görücüye çıktı!

Gördes Belediyesi mevcut Anadolu Otel’in yerine inşa edilmesi planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini görücüye çıkardı.

Gördes'in 13 mahallesine çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gördes Belediyesi 13 farklı mahalleye 4 milyon liralık çok amaçlı salon inşa ediyor.

Manisa Gördes TOKİ kuraları çekildi!

TOKİ Manisa Gördes projesinin kura çekilişi dün Gördes Belediyesi Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu Konferans Salonu’nda noter huzurunda çekildi.

Gördes Sosyal Konutları teslim edildi!

Gördes Belediyesi Sosyal Konutlarının anahtar teslim töreni ile Şehir İçi Doğalgaz Hattı Temel atma töreni yapıldı.

TOKİ Manisa Gördes 2. Etap'ın temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi ve Manisa Gördes Belediyesi tarafından yeni bir proje geliştiriliyor. Atatürk Mahallesi'ne 200 konutlu 2. etap konutları inşa edilecek.

Manisa Gördes'in otopark ve pazar yeri projesi hazır!

İl genelinde hayata geçirdiği yatırımlara son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Otopark ve Pazar Yeri projesi için düğmeye bastı

Manisa Gördes'e kapalı otopark ve pazaryeri projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesine Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesini kazandırıyor. 7 bin 551 metrekare alana sahip olan proje hazırlandı.

TOKİ Manisa Gördes 200 konut ihalesi bugün!

TOKİ tarafından Manisa İli Gördes İlçesi Atatürk Mahallesi'nde inşa edilen 200 adet yeni konut için ihale bugün gerçekleşecek.

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Güngören’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından kuruldu.

Manisa Gördes'e 2. etap TOKİ konutları geliyor!

Manisa Gördes Belediyesi ve Toplu Konut İdare Başkanlığı dar gelirlileri uygun fiyata ev sahibi yapmak için harekete geçiyor. Bölgede inşa edilecek 200 konut için ihaleye çıkıldı.

Manisa Gördes'te dönüşüm başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’in Deliçoban Mahallesi’nde dönüşüm başlattı.

TOKİ Manisa Gördes 200 konut ihalesi 8 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Manisa İli Gördes İlçesi'nde 200 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Manisa Gördes 200 konut için inşaat ihalesi düzenleyecek. 

Gördes Belediyesi park Haberi

Gördes Belediyesi park


Gördes Belediyesi ilçe genelinde ve mahallelerde başlattığı park yapımı ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Toplamda beş yeni park vatandaşların hizmetine sunulurken birçok  parkta yapım ve yenileme çalışması yapıldı. Bakım ve onarım çalışmaları sonucu güzel bir görünüm kazanan parklara kauçuk zemin yerleştirildi ve hasar gören oyun gurupları yenilendi. Merkez ve mahallelerde ihtiyaç duyulan noktalara yeni parklar ve spor aletleri kuruldu.  


Yetersiz gelen çocuk oyun grupları daha güvenli ve modern oyun grubu ile değiştirilirken, çocukların güvenli bir şekilde oyun oynayabilmeleri için zeminlere kauçuk döşendi. Mahalle vatandaşlarının talepleri doğrultusunda bazı parklara spor aletleri kurulumu yapıldı. İhtiyaç duyulan diğer mahallelerde de ilerleyen günlerde çalışmaların başlatılacağı belirtildi.


Gördes'e 5 Yeni Park 

Gördes merkez ve mahallaler olmak üzere toplamda beş yeni park vatandaşların hizmetine sunuldu. Beşeylül...