29 / 04 / 2024

Gördes Belediyesi'nden 5 yeni park!

Gördes Belediyesi'nden 5 yeni park!

Toplamda beş yeni park vatandaşların hizmetine sunulurken birçok parkta yapım ve yenileme çalışması yapıldı. Bakım ve onarım çalışmaları sonucu güzel bir görünüm kazanan parklara kauçuk zemin yerleştirildi.




Gördes Belediyesi ilçe genelinde ve mahallelerde başlattığı park yapımı ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Toplamda beş yeni park vatandaşların hizmetine sunulurken birçok  parkta yapım ve yenileme çalışması yapıldı. Bakım ve onarım çalışmaları sonucu güzel bir görünüm kazanan parklara kauçuk zemin yerleştirildi ve hasar gören oyun gurupları yenilendi. Merkez ve mahallelerde ihtiyaç duyulan noktalara yeni parklar ve spor aletleri kuruldu.  


Yetersiz gelen çocuk oyun grupları daha güvenli ve modern oyun grubu ile değiştirilirken, çocukların güvenli bir şekilde oyun oynayabilmeleri için zeminlere kauçuk döşendi. Mahalle vatandaşlarının talepleri doğrultusunda bazı parklara spor aletleri kurulumu yapıldı. İhtiyaç duyulan diğer mahallelerde de ilerleyen günlerde çalışmaların başlatılacağı belirtildi.


Gördes'e 5 Yeni Park 

Gördes merkez ve mahallaler olmak üzere toplamda beş yeni park vatandaşların hizmetine sunuldu. Beşeylül mahallesi, Ramazan-Tevfik Demirağ Anaokulu,Çiçekli Mahallesi, Kayacık Mahallesi ve Malkoca mahallesinde oyun gurupları ve spor aletleri kurulumları tamamlandı. Dİğer yandan  TOKİ  konutları ve Uzunçam mahallesindeki oyun grupları da kapsamlı bir bakım onarım ve yenileme çalışması yapıldı. Oyun gurupları daha güvenli ve daha modern hala getirildi. Zemini kauçuk kaplamayla döşenerek çocukların güvenli bir şekilde vakit geçirmeleri sağlandı. 


Korumak ve Sahip Çıkmak Hepimizin Görevi

Mahallelerimize yeni oyun parkları yaptıklarını ve mevcut parkları elden geçirerek vatandaşa en iyi şekilde hizmet verir hale getirdiklerini söyleyen Başkan Akyol, bakım ve onarım çalışmalarına halkın da koruyarak destek vermesini isteyerek; “Belediye olarak bizler en iyi hizmeti sunmakla görevliyiz ancak vatandaşlarımız da park ve yeşil alan gibi kamuya açık bölgeleri koruyarak ve temiz turarak bizlere destek olmalı. Sürdürdüğümüz çalışmalarla ilçemize ve mahallelerimize yeni  oyun parkları ve spor alanları kazandırdık. Merkez mahallelerimiz ve Kayacık, Çiçekli, Malkoca mahallelerimizde yeni oyun parkları kurulumu gerçekleştirdik. Merkez ve mahallelerimizi bir birinden ayırmadık. Merkezde yaptığımız çalışmaların aynısını mahallelerimizde de yaptık.  İhtiyaç duyulan diğer mahallelerimizde de ilerleyen günlerde kurulum çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Diğer yandan mevcut oyun parklarında da bakım onarım ve yenileme çalışmaları yaptık. Çalışmalarımız yine ihtiyaç duyulan oyun parklarımızda devam edecek. Mevcut oyun parklarımızın ve yeni kazandırdıklarımızın zeminlerini çocuklarımızın daha güvenli bir şekilde eğlenmelerini sağlamak amacıyla kauçuk zeminle kaplıyoruz.  Çalışmlarımız ilçemize hayırlı olsun.” dedi.



Gördes Belediyesi



Geri Dön