29 / 04 / 2024

gördes Yaşam Boyu Kültür Sanat Projesi

gördes Yaşam Boyu Kültür Sanat Projesi

Gördes Belediyesi'ne ait Kültür Sarayı'nın üstüne yapılması planlanan Zafer Kalkınma Ajansı'ndan destek almaya hak kazanan “Yaşam Boyu Kültür Sanat” adlı projesi için vinç yardımlarıyla çelik çatı montaj çalışmalarına start verildi.

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi görücüye çıktı!

Gördes Belediyesi mevcut Anadolu Otel’in yerine inşa edilmesi planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini görücüye çıkardı.

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran Yaşam Boyu Başarı ödülü aldı!

"Dünyanın en büyük gayrimenkul firması olan RE/MAX'ın geçtiğimiz geceki ödül töreninde başarılı gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran "Yaşam Boyu Başarı" ödülü aldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a Yaşam Boyu Başarı ödülü!

Ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran'a , Re/max Amerika tarafından Yaşam Boyu Başarı ödülü verildi...

ADİVA Yapı güvenilir yaşam alanları inşa etmeyi hedefliyor!

ADİVA Yapı ve Gayrimenkul Kurucu Ortağı Gani Girici kentsel dönüşüm kapsamında yeni yaşam alanları inşa etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşam sunuyor!

Sur Çelik Kapı, son teknolojiyle tasarladığı Forked modelini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Yeni Forked modelinde, her dönemin vazgeçilmezi ahşap rengini değerlendiren Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşamın kapılarını en estetik şekilde açıyor.

Rezidanslar güvenli yaşam alanı ihtiyacını gideriyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden Doç. Dr. Tolga Akbulut rezidansların merkezden kopmak istemeyenlerin konfor ve güvenli yaşam alanı ihtiyacını giderdiğini belirtiyor.

Tarsus Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Kırklarsırtı Mahallesi’nde yaptırılan Fırat Yılmaz Çakıroğlu Yaşam Boyu Spor Merkezi yoğun ilgiyle hizmete açıldı.

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Abdullah Tümsek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tuncer ile Eyyup Berber Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

İZKA İnşaat MIPIM'da Yaşam Ataşehir Projesi'ni tanıtacak!

İZKA İnşaat 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de boy gösterecek. Yaşam Ataşehir Projesi, yatırımcıların beğenisine sunulacak.

Yaşam Boyu Kültür Sanat Projesi için çelik çatı montajı başladı!

Gördes Belediyesi'ne ait Kültür Sarayı'nın üstüne yapılması planlanan Zafer Kalkınma Ajansı'ndan destek almaya hak kazanan “Yaşam Boyu Kültür Sanat” adlı projesi için vinç yardımlarıyla çelik çatı montaj çalışmalarına start verildi.

Samsun İlkadım'a Yaşam Parkuru müjdesi!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Mahallesi Mert Irmağı kenarındaki 1800 metrelik güzergahta "yaşam parkuru" oluşturacaklarını söyledi. Alanda yöresel ürün satış merkezleri de yapılacak.

gördes Yaşam Boyu Kültür Sanat Projesi Haberi

gördes Yaşam Boyu Kültür Sanat Projesi


Gördes Kaymakamlığı, Gördes Belediyesi, Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gördes Halk Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışmalarıyla hazırlanan Gördes Belediyesi'ne ait Kültür Sarayı'nın üstüne yapılması planlanan Zafer Kalkınma Ajansı'ndan destek almaya hak kazanan “Yaşam Boyu Kültür Sanat” adlı projesi için vinç yardımlarıyla çelik çatı montaj çalışmalarına start verildi. 


Toplam maliyeti 629.938 Lira olan projenin 471.439 Lirası Zafer Kalkınma Ajansı tarafında hibe alınarak ilçemize kazandırılacak. “Yaşam Boyu Kültür Sanat” adlı proje ile Gördes Kültür Merkezinin üstü açık olan katının restore edilip çok amaçlı salon ve sanat odalarının kurulması amaçlanmaktadır. Çok amaçlı salonla büyük organizasyonlar için güzide bir mekan ilçeye kazandırılmış olacak. Kültür ve sanat odalarıyla gençlerin ve vatandaşların kültür saat faaliyetlerini kolaylaıkla geçekleştirebilmeleri sağlanacak.


Diğer yandan projenin en önemli özelliği olan kendi elektiriğini...