27 / 04 / 2024

İZKA İnşaat MIPIM'da Yaşam Ataşehir Projesi'ni tanıtacak!

İZKA İnşaat MIPIM'da Yaşam Ataşehir Projesi'ni tanıtacak!

İZKA İnşaat 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de boy gösterecek. Yaşam Ataşehir Projesi, yatırımcıların beğenisine sunulacak.



İZKA İnşaat 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de boy gösterecek. Kısa sürede beklenenin üzerinde satış gerçekleştirilen Park Yaşam Ataşehir Projesi, yatırımcıların beğenisine sunulacak. Fuarda projelerinin yanısıra İzmir'i de tanıtacaklarını söyleyen İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, "Birçok yabancı ülkenin katılım sağlayacağı bu dev organizasyon yeni işbirlikleri için de önemli bir platform" diye konuştu. 




Posta Ege




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İzka İnşaat'ın kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern, Fransa Cannes'da düzenlenen MIPIM Fuarı'nda ilgi gördü. Fuara katılan" TOKÎ Başkanı Ergün Turan, bu projelerin Türkiye'de örnek gösterdikleri projeler olduğunu söyledi. Kütahya Modern birinci etap toplam 200 konuttan oluşuyor. Uşak projesinin ise 2016'da bitirilmesi hedefleniyor. 


Posta




Haber Ege Telgraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...





Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformdaki en büyük fuarı olan MIPIM'a İzmir'i ve projelerini anlatmak üzere İzka İnşaat da katılacak. 15-18 Mart arası Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek fuarda uluslararası yatırımcı, iş geliştirici, mimar, şehir plancısı, yerel ve kamu yönetimleri katılacak. Türkiye'nin birçok yerinde projelere imza atan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, "Dünyadaki birçok prestijli firmanın katılım sağlayacağı uluslararası MIPIM Fuarı'nda İzmir'in tanıtılmasına yönelik çalışmalarımızın yanı sıra mevcut ve gelecekteki projelerimizi de yatırımcılarla buluşturmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 



Ege Telgraf


Haber Yeni Asır gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Bu yıl Fransa Cannes'da düzenlenecek ve 90 ülkeden gayrimenkul profesyonelini biraraya getirecek MIPIM'e, İzmir'den İZKA İnşaat 'Parak Yaşam' projesiyle katılacak. Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformdaki en büyük fuarı olan MIPIM, 15-18 Mart arası Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleşecek. 


Projelerini tanıtacak 


Uluslararası yatırımcı, iş geliştirici, mimar, şehir plancısı, yerel ve kamu yönetimlerin katılım göstereceği fuara sektörünün dev oyuncularına ev sahipliği yapacak. İngiltere, İrlanda, Benelüks, Fransa, Güney Avrupa, Amerika gibi ülkelerin yanı sıra Türkiye'den de projelerini anlatmak üzere İZKA İnşaat fuarda stant kuracak. İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, "Dünyadaki birçok prestijli firmanın katılım sağlayacağı uluslararası MIPIM Fuarı'nda İzmir'in tanıtılmasına yönelik çalışmalarımızın yanı sıra mevcut ve gelecekteki projelerimizi de yatırımcılarla buluşturmayı hedefliyoruz. Uluslararası gayrimenkul sektörü adına önem taşıyan bu fuara farklı stant tasarımımızla katılım sağlayacağız. MIPIM Fuarı, İzka İnşaat olarak Türkiye'deki ve dünyadaki projelerimizi tanıtmak, hedeflerimizi aktarmak ve yeni işbirlikleri için önemli bir platformdur. İzmir'den prestijli projelerimizle fuara katılıyor olmak bize ayrıca gurur veriyor" dedi.



Yeni Asır




Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İzka İnşaat, yaklaşık 2 ay önce lansmanını yaptığı Park Yaşam Ataşehir projesini, miks yaşam kategorisinde MIPIM Fuarı'nda yatırımcıların beğenisine sundu. İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, "İngiltere, İrlanda, Benelüks ülkeleri, Fransa, Güney Avrupa, Amerika başka olmak üzere çok sayıda ülkeden birçok prestijli firma bu fuara katılıyor. Biz de İzmir'in tanıtılmasma yönelik çalışmalarımızın yanı sıra mevcut ve gelecekteki projelerimizi de yatırımcılarla buluşturmayı hedefliyoruz. Uluslararası gayrimenkul sektörü adına önem taşıyan bu fuara farklı stant tasarımımızla katılıyoruz. MIPIM Fuarı, İzka İnşaat Türkiye'deki ve dünyadaki projelerimizi tanıtmak, hedeflerimizi aktarmak ve yeni işbirlikleri için önemli bir platform" dedi. 




Dünya




Haber Milliyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İZKA inşaat, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM'e 'Park Yaşam Ataşehir' projesiyle katılıyor. 


Fransa'nın Cannes kentinde dün başlayan gayrimenkul sektörünün uluslararası platformdaki en büyük fuarı olan MIPIM'e İZKA İnşaat da yer aldı. İngiltere, İrlanda, Benelüks, Fransa, Güney Avrupa, Amerika gibi ülkelerin yanı sıra Türkiye'den de İzmir'i ve projelerini anlatmak üzere İZKA İnşaat stant kurarak katılım sağlayacak. Türkiye'nin birçok yerinde başarılı projelere imza atan İzka İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, "Dünyadaki birçok prestijli firmanın katılım sağlayacağı uluslararası MIPIM Fuarı'nda İzmir'in tanıtılmasına yönelik çalışmalarımızın yanı sıra mevcut ve gelecekteki projelerimizi de yatırımcılarla buluşturmayı hedefliyoruz" dedi. 


'Gurur veriyor' 


Uluslararası gayrimenkul sektörü adına önem taşıyan bu fuara farklı stant tasarımlarıyla katıldıklarını kaydeden Yeşil, " İzmir'den prestijli projelerimizle fuara katılıyor ' olmak bize ayrıca gurur veriyor" diye konuştu. Yaklaşık 2 ay önce tanıtımı yapılan ve beklenenin üzerinde satış oranına ulaşan Park Yaşam Ataşehir projesi, 'miks' yaşam kategorisinde beğeniye sunulacak. 


GÜVENLİ VE EKOLOJİK PROJE 


İZKA İnşaat'ın projesi, Çiğli Ataşehir bölgesinin en değerlenen bölgesinde özel bir konseptle güvenli ve uluslararası ekolojik standartlara uygun olarak hazırlandı. 



Milliyet Ege



Geri Dön