27 / 04 / 2024

Park Yaşam Ataşehir projesi görücüye çıktı!

Park Yaşam Ataşehir projesi görücüye çıktı!

Dev yeşil proje görücüye çıktı İZKA İnşaat ve Gültekinler İnşaat işbirliği ile yapılan Park Yaşam Ataşehir, İzmirlilerin büyük evlerde yaşama ihtiyacından yola çıkarak yüksek tavanlı, geniş ve ferah daireler sunuyor



Dev yeşil proje görücüye çıktı İZKA İnşaat ve Gültekinler İnşaat işbirliği ile yapılan Park Yaşam Ataşehir, İzmirlilerin büyük evlerde yaşama ihtiyacından yola çıkarak yüksek tavanlı, geniş ve ferah daireler sunuyor. Yine İzmirlilerin balkon ve teras sevdasını lüks konut projesine taşıyan Park Yaşam Ataşehir, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu ve depreme dayanıklı kazık sistemi ile fark yaratıyor. 

Çevreye olan duyarlılıkları dikkate alan projede, araçlar kapalı otoparka alınarak yeşil alan geniş tutulmuş ve yürüyüş alanları, spor sahaları ile sosyal alanlar yaratılmış. İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, proje hakkında şu bilgileri verdi: "Proje içindeki 859 daire ve 18 adet villa içerisinde 1+12+1-3+1 ve 4+1 seçenekleri ile birlikte daire tiplerinin dubleks ve teraslı seçenekleri de mevcut. 3+1 kış bahçeli daireler, ferah mekanları sevenlerin tercihi olacak. Yatay mimarisi ile öne çıkan proje, villaları ile de müstakil bir yaşamın özlemini duyan herkese hitap ediyor."



Sabah Egeli 


Geri Dön