06 / 05 / 2024

Görele Belediyesi Sanayi sitesinde alt yapı çalışmalarına başladı

Görele Belediyesi Sanayi sitesinde alt yapı çalışmalarına başladı

Görele Belediyesi tarafından ilçede yapımı devam eden Küçük Sanayi Sitesi’nin kanalizasyon hattı döşemesi çalışmalarının ardından şebeke suyu alt yapı çalışmalarına başlandı.

Gölcük Sanayi Sitesi esnafı 31 Aralık'a kadar taşınacak!

Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte inşa ettiği Gölcük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm projesi başarıyla tamamlandı.

Beykoz Görele’de tapu sevinci!

Beykoz Belediyesi tarafından yürütülen 2/B çalışmaları kapsamında Görele sakinlerine de tapuları teslim edildi.

Giresun Görele Köprüsü genişletiliyor!

Görele Belediyesi günde binlerce araç ve vatandaşların geçiş yaptığı, Görele Köprüsü’nde, vatandaşların can güvenliği için kaldırım genişletme çalışması başlattı.

Giresun Görele'de Sinirlioğlu Prestij Caddesi açıldı!

Giresun'un Görele İlçe Belediyesi'nin kardeş belediyesi olan İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 'Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde'nin açılışı yapıldı.

Halef Emlak Otomotiv İnşaat Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halef Emlak Otomotiv İnşaat Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahsun Demir tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi'nde kuruldu.

Özkılıç Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkılıç Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Özkılıç tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Orkide Sokak'ta kuruldu.

Emha Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emha Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Turgut, Abdulhamit Aras, Rıdvan Aras ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Omicron İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omicron İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Aydın tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Gölhisar Belediyesi, kent rehberini yayınladı!

Gölhisar Belediyesi Kent Rehberinin kuruluşunu gerçekleştirerek, www.golhisar.bel.tr adlı resmi internet sitesinden vatandaşların faydalanması için faaliyete geçirdi.

Suhan İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suhan İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Tatar ve Muaz Esat Maman tarafından 100 bin TL sermaye ile, 31 Aralık'ta İstanbul Kadıköy'de kuruldu.

İBR İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İBR İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Alkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 30 Aralık'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi'nde kuruldu.

Çankaya Peyzaj Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çankaya Peyzaj Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Nuri Çankaya, İbrahim Çankaya ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde kuruldu.

Ferkay İnşaat Petrol Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferkay İnşaat Petrol Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ferdi Kaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Bağcılar, Yüzyıl Mahallesi, Veysel Karani Caddesi'nde kuruldu.

Görele Belediyesi Sanayi sitesinde alt yapı çalışmalarına başladı Haberi

Görele Belediyesi Sanayi sitesinde alt yapı çalışmalarına başladı

Görele Belediyesi tarafından ilçede yapımı devam eden Küçük Sanayi Sitesi’nin kanalizasyon hattı döşemesi çalışmalarının ardından şebeke suyu alt yapı çalışmalarına başlandı.Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Küçük Sanayi Sitesi’nin şebeke suyu alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Tolga Erener, belediye olarak ilçede yapımı devam eden Küçük Sanayi Sitesi’nin kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarının ardından şebeke suyu alt yapı çalışmalarına da başlandığını söyledi. Sanayi sitelerinin, sağladığı istihdam ve katma değer ile ekonomiyi güçlendiren ve yöre için büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Erener, “Kooperatif tarafından büyük bir yol kat edilerek bir bölümünün bitirilip sahiplerine teslim edilen ve bir bölümünün yapımına devam edilen sanayi sitesi ilçemiz için büyük bir şanstır. Sanayi sitesinin bir yörenin kalkınması, gelişmesi, büyümesi için önemli...