08 / 05 / 2024

görele hasanağa camisi açıldımı

görele hasanağa camisi açıldımı

Giresun’ un Görele ilçesindeki restorasyonu tamamlanan Tarihi Hasanağa Merkez Camisi yeniden ibadete açıldı. Tarihi Hasanağa Merkez Camisi yaklaşık 7 aylık bir restorasyonla yeniden ibadete kazandırıldı...

29 Ekim’de kargo çalışıyor mu? 29 Ekim günü PTT açık mı?

29 Ekim’de kargo çalışıyor mu? 29 Ekim günü PTT açık mı? soruların sayısı artmaya başladı. İşte sorulan soruların yanıtları!

TOKİ Giresun Görele’de 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Giresun Görele projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Görele projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Görele 2022 sosyal konut projesi...

Amerika'da tüketici güven endeksi açıklandı!

ABD'de Michigan Üniversitesi tarafından ölçülen tüketici güven endeksi, ağustos ayında aylık 3,6 puan artışla 55,1'e çıkarak beklentilerin üzerinde artış gösterdi.

15 Temmuz Cuma günü bankalar açık olacak mı para alıp göndermek yapılabilecek mi?

15 Temmuz Cuma günü bankalardan işlem yapılabilecek mi, bankalardan para yatırma para çekme işlem gerçekleşecek mi sorularının cevapları merak edliyor. 15 Temmuz Cuam günü bankalar açık olacak mı sorusunun cevabı haberimizde...

En iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Altın ve gümüşte yıl sonu için benzeri görülmemiş açıklama geldi

Altın ve gümüş piyasasında son günlerde hareketlilik yaşanıyor. 995 lira seviyesinde olan gram altın 1032 liraya yükselirken gümüş fiyatları da 12,64 lira oldu. Peki en iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Uzman isimden benzeri görülmemiş açıklama geldi...

Uzmanlar açıkladı! Gümüş zengin edecek! Hangi bankalarda gümüş hesabı açılır? Hemen bu bankalara bakın!

Uzmanların gümüşün yatırımcısını zengin edeceği açıklamasından sonra yatırımcılar hangi bankalarda gümüş hesabı açılıp açılamayacağını merak ediyor. Peki hangi bankalarda gümüş hesabı açılır? Gümüş hesabı olan bankalar...

Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak açıklaması yapıldı mı, Bayram ne zaman başlıyor?

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala milyonlarca insan bayram ziyareti ve tatil planı yapmaya başladı. Bayram tatilinin 9 gün olmasını bekleyenler 'Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak' açıklaması yapıldı mı sorusunu soruyor. İşte detaylar..

Konut sitesi görevlileri dava açabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında konut sitesi görevlilerinin dava açıp açamayacağını kaleme aldı. Peki konut sitesi görevlileri dava açabilir mi?

Ozan Güven Bodrum'a yerleşti!

Levent'teki villasını kiraya veren oyuncu Ozan Güvem, Bodrum'a yerleşti...

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kodal tarafından kuruldu.

Nazmi Durbakayım: Konut satış ofisleri pazar günleri de açılmalı!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, "Satışlara en fazla ümit bağladığımız dönemin sonuna geliyoruz" dedi. Durbakayım, satış ofislerinin pazar günleri de açık olması gerektiğine dikkat çekti.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Tasarruf finansman şirketlerine yönelik yönetmelik taslağı görüşe açıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik Taslağı'nı görüşe açtı.

görele hasanağa camisi açıldımı Haberi

görele hasanağa camisi açıldımı


Giresun’un Görele ilçesindeki restorasyonu tamamlanan Tarihi Hasanağa Merkez Camisi yeniden ibadete açıldı.


Giresun Valisi Hasan Karahan, Görele İlçe Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Görele Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, Görele Hasanağa Merkez Camisi Yaptırma Yaşatma Bakım ve Onarım Derneği Başkanı Mehmet Salih Bilge, Görele AK Parti Belediye Başkan Adayı Tolga Erener ile çok sayıda davetlinin katılımıyla Görele Tarihi Hasanağa Merkez Camisi, cuma namazı öncesinde yeniden ibadete açıldı.


Caminin ibadeti açılış kurdelesini 'Besmele' ile kesen Vali Karahan, "Ecdat ibadet mekanları yapmış ve buraları vakfetmiş. Camiyi yapanlardan, restorasyonunu gerçekleştirenlerden Allah razı olsun. Bizler de mevcut camilerden daha güzellerini inşa etmek ve gelecek nesillere bırakmak için çaba harcamalıyız"...