29 / 04 / 2024

15 Temmuz Cuma günü bankalar açık olacak mı para alıp göndermek yapılabilecek mi?

15 Temmuz Cuma günü bankalar açık olacak mı para alıp göndermek yapılabilecek mi?

15 Temmuz Cuma günü bankalardan işlem yapılabilecek mi, bankalardan para yatırma para çekme işlem gerçekleşecek mi sorularının cevapları merak edliyor. 15 Temmuz Cuam günü bankalar açık olacak mı sorusunun cevabı haberimizde...



Türkiye geçtiğimiz hafta 8 Temmuz tarihinden itibaren Kurban Bayramı tatiline girdi. 9-12 Temmuz günleri arasında Kurban Bayramı tatili nedeniyle kapalı olan bankaların, 15 Temmuz'da çalışıp çalışmayacağı merak ediliyor.

Bankalardan işlme yapmak isteyenler, 15 Temmuz banka çalışma saatleri bilgilerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz'da bankalar açık mı? 15 Temmuz Cuma günü bankalar çalışıyor mu? İşte, 15 Temmuz'da bankaların çalışma durumuyla ilgili gelen son bilgiler..

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön