15 / 05 / 2024

görkem residence havadan videosu

görkem residence havadan videosu

Görkem Residence 22 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibiden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhekim Kaya tarafından kuruldu.

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ateres İnşaat Elektrik Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Ateres İnşaat Elektrik Bilişim Limited Şirketi bugün Şişli’de 700 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Arslan tarafından kuruldu.

Meyralp İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Meyralp İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tuğben Görkem Arkış ve Engin Yalkın tarafından kuruldu.

Art1st Mimari Tasarım Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Art1st Mimari Tasarım Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Görkem Çağlayan tarafından kuruldu.

Gkm Plastik Metal Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gkm Plastik Metal Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Görkem Tahmiscioğlu tarafından kuruldu.

Art1st Mimari Tasarım Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Art1st Mimari Tasarım Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Görkem Çağlayan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe yeni devir: Dijital dönüşüm!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt’e göre gayrimenkul teknolojileri, emlak, inşaat ve yaşam alanları endüstrilerini de kapsayan geniş bir dijital dönüşümün küçük bir parçası olarak başladığı yolculuğunu büyüyerek sürdürüyor. 

Aryap Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aryap Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Kiyan ve Mehmet Görkem Kiyan ortaklığında kuruldu.

Konut fiyatlarındaki artış sürecek!

Knight Frank firması tarafından açıklanan emlak piyasası küresel verilerini değerlendiren  Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, emlak piyasası hakkında bilgi verdi.

Bir Prekast Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bir Prekast Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Boztoprak, Osman Boztoprak ve Görkem İşıkçı ortaklığında kuruldu. 

görkem residence havadan videosu Haberi

görkem residence havadan videosu


Görkem Residence nerede? Havadan videosu için...