15 / 05 / 2024

görkem residence küçüksu

görkem residence küçüksu

Görkem Residence 22 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibiden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Küçüksu koruma amaçlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, 1336 ada, 4 parselin Güneybatısı ile 969 ada, 7 ve 8 parsel arasında kalan alana ilişkin Koruma Amaçlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıda...

Greenox Urban Residence, Körfez yatırımcılarından ilgi gördü!

Türk gayrimenkul sektörünün her yıl merakla beklediği Dubai Cityscape Global Fuarı, bu yıl 6-8 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlendi. Cityscape Global Fuarının en yeşil projesi Greenox Urban Residence Körfez yatırımcılarından yoğun ilgi gördü

Görkem Mimarlık İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Mimarlık İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Görkem Acar ve Emine Acar ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Grill Polonez Restaurant'ı Mimar Görkem Volkan tasarladı!

Mimar Görkem Volkan öncülüğünde MDArch tarafından Ataşehir’de tasarlanan Grill Polonez Restaurant, iç mekandaki renk seçimleri, hareketli dokusu ve yabancılık hissinden uzak, sıcak atmosferiyle samimi ve natürel bir tasarım anlayışı sergiliyor.

Sone İstanbul Residence Küçükçekmece teslim tarihi!

Sone İstanbul Residence Küçükçekmece teslim tarihi Aralık 2017 yılı olarak belirtiliyor. Cathay Group imzasını taşıyan Sone İstanbul Residence'ta fiyatlar 310 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Güzel Residence Fenerbahçe'de teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence, akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik imkânı ve fitness salonuyla öne çıkıyor.

Pırlanta Göztepe Residence iletişim!

Pırlanta Göztepe Residence iletişim için 444 7 357 telefon numarasını arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında yüzde 7 indirim uygulanan proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede yer alıyor.

Güzel Residence projesi satışa çıkıyor!

Güzel Residence Güzel Grup tarafından Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilen Güzel Residence projesi satışa çıkıyor. İki hafta sonra temelinin atılacağı proje, 14 ay sonra teslim edilecek

Kadıköy Güzel Residence iletişim!

Kadıköy Güzel Residence iletişim için 0216 357 05 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşeceği proje Kalamış'a yürüyerek 4 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Güzel İnşaat Güzel Residence projesi!

Toplam 38 adet konutun yer aldığı Güzel İnşaat Güzel Residence projesi İstanbul Kadıköy Fenerbahçe'de hayata geçiriliyor. Proje 10 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satış günü!

Küçüksu Oryapark İstanbul satış günü 6 Nisan Pazartesi olarak belirlendi. Daire fiyatlarının 471 bin TL'den başladığı projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Görkem Yapı Çengelköy satılık!

Görkem Yapı Çengelköy satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dublekslerden meydana geliyor. Projede 12 daire ve 2 dükkan yer alıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul iletişim!

Küçüksu Oryapark İstanbul iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0216 632 88 38 olarak belirlendi. Toplam 526 adet daireden oluşan projede rezidans, ofis, otel ve alışveriş alanları olarak karma proje şeklinde tasarlandı.

görkem residence küçüksu Haberi

görkem residence küçüksu


Görkem Residence nerede? Havadan videosu için...