29 / 04 / 2024

görükle Life Point 101 ne zaman bitecek

görükle Life Point 101 ne zaman bitecek

Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı işbirliği imzası taşıyan Life Point 101 projesinde ev fiyatları 149 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Nurol Life projesinin D blok satışı için görüşmeler başladı!

Nurol GYO'nun Nurol Life projesinde bulunan D Ofis bloğunun satışı ile ilgili olarak, bir potansiyel alıcı ile görüşmelere başlandı.

Bursa Görükle’ye ikinci gençlik merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Görükle’ye ikinci gençlik merkezini inşa edeceklerini müjdeledi.

Bursa Görükle, gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Bursa Görükle bölgesi, inşaat sektöründeki durgunluğa rağmen parasını gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşların en fazla rağbet ettiği lokasyon olma özelliğini koruyor.

Nilüfer Görükle'de yeni megakent kurulacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Görükle’deki mera bölgesine yeni megakent kurulacağını dile getirdi. 

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Bursa Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye yeni bir kız öğrenci yurdu kazandırıyor.

Bursa Görükle'ye öğrenci yurdu inşa edilecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediyor.

Görükle Life Point 101 ev fiyatları!

Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı işbirliği imzası taşıyan Life Point 101 projesinde daireler 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi...

Görükle Life Point 101 iletişim!

Kişiye özel ödeme seçenekleri sunulan Life Point 101 projesinde daire fiyatları 149 bin TL'den başlayarak yukarı doğru çıkıyor...

Life Point 101 Görükle Evleri fiyatları 149 bin TL'den başlıyor!

Toplam 101 adet daireden meydana gelen Life Point 101 Görükle Evleri fiyatları 149 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor.

Görükle Şehit Ömer Halisdemir Yurdu açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitim alanındaki yatırımlarına bir de öğrenci yurdu ekledi. Görükle’de Milli Türk Talebe Birliği’ne kazandırılan yurt ile 100 üniversite öğrencisinin konaklama sorununa çözüm getirildi.

VR gözlükle gayrimenkul gezme devri başladı!

Türkiye’nin ilk emlak sitesi olan ve ayda 5 milyonu aşkın kişinin ziyaret ettiği Milliyetemlak.com, bir süre önce yenilenen yüzünün ardından sektöründe bir ilki başararak VR gözlükle gayrimenkul gezip alma devrini başlattı.

görükle Life Point 101 ne zaman bitecek Haberi

görükle Life Point 101 ne zaman bitecek

Tamamı 1 oda 1 salon dairelerden oluşan Life Point 101 projesi  Bursa Görükle'de hayata geçiriliyor. Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı işbirliği imzası taşıyan proje 3 bin 558 metrekare alanda yükseliyor.


Bu ay içerisinde inşaatına başlanacak olan Life Point 101 Bursa projesinde dairelerin alanları 57 metrekareden başlıyor. Projede ev fiyatları 149 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


2018 Aralık ayında oturumun başlayacağı Görükle Life Point 101 Evleri'nde barbekü terası, cep sineması, playstation odası, toplantı odası gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


Life Point 101 iletişim:

Web: http://www.celikyayinsaat.com/

Life Point 101 satış ofisi: 0 224 451 66 01

Özge ÖZDEMİR/...