17 / 05 / 2024

Göteborg Emlak Fuarı 2014 ne zaman

Göteborg Emlak Fuarı 2014 ne zaman

İsveç'te 8-10 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Göteborg Emlak Fuarı'na Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) heyeti de katıldı. Heyette Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'm yanı sıra, üyelerden oluşan iş adamları katıldı.

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

Ba Dem İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Dem İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Emlak Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  2 milyon TL sermaye bedeli  Ahmet Işık tarafından kuruldu.

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 360 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Tellioğlu tarafından kuruldu.

Engin Gönder Emlak Danışmanlık İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Engin Gönder Emlak Danışmanlık İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Gönder tarafından kuruldu.

İzmir'de depremden zarar görenlerden emlak komisyonu alınmayacak!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkan Yardımcısı Gönül Vural yaptığı açıklamada depremde evi hasar görenlerden emlak komisyonu alınmayacağını açıkladı.

Samsun'da zirveyi gören emlak satışları durakladı!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral, konut kredi faizlerinin düşüşüyle zirveyi gören emlak satışlarının kredi faiz oranlarının yükselmesinden sonra duraksamaya girdiğini söyledi.

As Meşe İnşaat Hırdavat Gıda Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Meşe İnşaat Hırdavat Gıda Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mete Ayhan Ayvalı tarafından kuruldu.

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başer tarafından kuruldu.

Marzuba İnşaat Turizm Gıda Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marzuba İnşaat Turizm Gıda Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Hasançepi tarafından kuruldu.

Sırelfırat Turizm Gıda Emlak İnşaat Otomobil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırelfırat Turizm Gıda Emlak İnşaat Otomobil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Murtadha G.I. Al-Anı tarafından kuruldu.

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi kuruldu!

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Hattab Yapı İnşaat Gıda Emlak Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hattab Yapı İnşaat Gıda Emlak Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Iyad Alkhatab tarafından kuruldu.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Göteborg Emlak Fuarı 2014 ne zaman Haberi

Göteborg Emlak Fuarı 2014 ne zaman

 İsveç'te 8-10 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Göteborg Emlak Fuarı'na Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) heyeti de katıldı. Heyette Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'm yanı sıra, üyelerden oluşan iş adamları katıldı. 


Heyet, fuarda iş gezisi ve çeşitli incelemelerin yanı sıra bir dizi ziyarette de bulundu. 

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Göteborg Emlak Fuarı'nda çeşitli görüşmeler yaptıklarını belirterek fuar ve iş gezisinin başarılı geçtiğini söyledi. 


Fuara toplam on beş Türk firmasının katıldığım kaydeden Boztaş, bu firmalardan on üç tanesinin Alanya'dan, MATSO üyesi olan Akınlar A.Ş ve Mecitoğlu İnşaat olmak üzere ikisinde Manavgat'tan katıldığını söyledi. Fuarda çeşitli incelemeler yaptıklarım aktaran Boztaş, yaptıkları incelemelerde sonucunda özelikle yabancıya mülk satışı yapan sektörün çok ciddi bir şekilde desteklenmesi gerektiğini yerinde tespit ettiklerini kaydetti. 


Fuarda stant açan Manavgat...