27 / 04 / 2024

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...



Türkiye, 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaralarını sarmaya başlarken, depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. 

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi  İstanbul Bosphorus Hilton Conference Center'da düzenlenecek. 

2 gün sürecek olan Fuar ve Zirve ile ilgili bilgilendirmek amaçlı gerçekleştirilen toplantıda JNR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Haktan Öztunalı, Kılıç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Kılıç ve Altın Türk Real Estate Yatırım Başkanı, Arab – Türk İş Adamları ve Yatırımcıları Derneği Başkanı İsmail Altın, sektör ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

34 ülkeden 500’ün üzerinde yatırımcının Türkiye’nin en önemli inşaat, gayrimenkul firmaları ile buluşacağına dikkat çeken JNR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Haktan Öztunalı, 17 Mart günü düzenleyecekleri zirve ile sektörün tüm sorunlarının, beklentilerinin masaya yatırılacağını dile getirdi. 

Fuarda 42 firmanın 450 proje ile yer aldığının altını çizen Haktan Öztunalı, açıklamasında “15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’ne bu yıl İstanbul, Kıbrıs, Antalya başta olmak üzere yurt dışından Montenegro, Dubai ve Suudi Arabistan, İngiltere, Rusya, Almanya çoğunlukta olmakla birlikte burada Newyork, Miami gibi Amerika projelerini satan firmalardan oluşuyor" ifadelerine yer verdi. 

İşte ayrıntılar...


Geri Dön