22 / 07 / 2024

Göynük evleri

Göynük evleri

Osmanlı dokusu ve mimarisinin korunduğu Göynük ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle son 5 yılda 42 ev turizme kazandırılırken, 4 konak ve 11 evin restorasyonu için proje hazırlandı.

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

TOKİ Bolu Göynük 106 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Göynük'te 106 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Bolu Göynük 106 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Göynük 106 konut projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Bolu Göynük'te 106 konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'nun Göynük ilçesinde 106 yeni konut inşa edecek.

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

Bolu Göynük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ili, Göynük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Bolu Göynük 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Göynük 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Göynük Sanayi Sitesi'ne ek blok inşa edilecek!

Kocaeli'nin Göynük ilçesinde bulunan sanayi sitesine 8 dükkanlık ek blok inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Gökada Mesa Evleri satılık!

Gökada Mesa Evleri satılık daireleri 6, 11 ve 16 katlı bloklar halinde yükselecek. Proje İstanbul Maltepe'de Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirildi...

Pera Gümüşlük Evleri fiyatları 2017!

Bodrum Gümüşlük'te hayata geçirilen Pera Gümüşlük Evleri 2018 yılının sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Pera Gümüşlük Evleri fiyatları 2017...

Göynük evleri Haberi

Göynük evleri

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezine 96 kilometre uzaklıkta bulunan Göynük'ün, tarihi konakları, han, hamam ve saat kulesiyle yoğun ilgi gördüğünü belirterek, konaklarıyla ünlenen ilçede tescillenmiş binaların restorasyon çalışmasının devam ettiğini söyledi.


İlçede tarihi evlerini restore ettirmek isteyen vatandaşların başvurularının, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ortaklaşa yürütülen çalışma kapsamında değerlendirildiğini ifade eden Kazan, şöyle konuştu:


"Çalışmalar 2 aşamalı olarak yapılıyor. Sokak sanatlaştırma ve cephe iyileştirme dediğimiz proje kapsamında belediyenin fonunu kullanarak ve Kültür ve Turizm Bakanlığından yardım alarak gerçekleştiriliyor. Diğer proje ise Kültür ve Turizm Bakanlığı ile vatandaşlarımız arasında bizim koordineyi sağladığımız, tescilli restorasyon yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın başvurduğu, onarımlarını kendilerinin yaptığı, masrafların bir kısmının Bakanlık tarafından karşılandığı bir çalışma var. Bu çalışmayla vatandaşımıza maddi destek sağlıyoruz."


Kazan,...