27 / 04 / 2024

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.



Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Milliyet'te yer alan habere göre; Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatına nezaket ve hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz'a makamında hayırlı olsun ziyaretine gelen Başkan Topaloğlu, Yılmaz'a ve emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Topaloğlu, "Emniyet Müdürlüğüne bina konusunda yardımcı olmak bizim görevlerimiz arasındadır. Daha önce bina tahsisi konusunda mecliste karar almıştık. Göynük hizmet binamızı mecliste oy birliği ile 5 yıllığına tahsis ettik. Emniyet Müdürlüğüne yeni binaları hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz da bina tahsisi için destek veren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkürlerini iletti.  Daha önce Kemer Belediyesi meclisinde oy birliği ile alınan karar sonrası, Kemer Belediyesi ile Kemer Emniyet Müdürlüğü arasında, Emniyet Müdürlüğünün Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşınması ile ilgili protokol imzalanmıştı.


Geri Dön