21 / 05 / 2024

göynük toki kura sonuçları

göynük toki kura sonuçları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Göynük 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

TOKİ kura tarihleri takvimi belli oldu! Kuralar il il peş peşe çekilecek! 21 Aralık TOKİ çekilişi hangi illeri kapsıyor?

TOKİ kura tarihleri takvimi 2022 vatandaşların gündeminde bulunuyor. TOKİ kura tarihleri takvimi il il peş peşe çekilecek. Peki, 21 Aralık TOKİ çekilişi hangi illeri kapsıyor?

Ankara Yakacık TOKİ kura sonucu 03.12.2021!

Ankara Yakacık TOKİ kura sonucu 03.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Ankara Yakacık TOKİ kura sonucu 03.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bolu Göynük 106 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Göynük'te 106 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Bolu Göynük 106 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Göynük 106 konut projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Bolu Göynük'te 106 konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'nun Göynük ilçesinde 106 yeni konut inşa edecek.

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

Bolu Göynük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ili, Göynük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Afyon Evciler Gökçek kura sonuçları 24.07.2020!

TOKİ Afyon Evciler Gökçek kura sonuçları 24.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Evciler Gökçek kura sonuçları 24.07.2020 ve TOKİ Evciler kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi...

Sincan Saraycık TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 6 Mart!

Sincan Saraycık TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 6 Mart haberimizde yer alıyor. İşte Sincan Saraycık TOKİ kura sonucu kazananlar listesi 6 Mart ve Saraycık kura sonucu 2020....

TOKİ Bolu Göynük 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Göynük 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Göynük Sanayi Sitesi'ne ek blok inşa edilecek!

Kocaeli'nin Göynük ilçesinde bulunan sanayi sitesine 8 dükkanlık ek blok inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı.

göynük toki kura sonuçları Haberi

göynük toki kura sonuçları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bolu’nun Göynük ilçesinde hayata geçirilecek konutların hak sahipleri yapılan kura ile belirlendi.

Kura töreni Göynük Belediyesi Düğün Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi. Projede konut sahibi olan vatandaşlar büyük sevinç yaşadı. Senelerdir ev sahibi olma hayaliyle yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar, hayallerinin gerçekleştirmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Yatay şehirleşmeyle inşa edilen 50 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında Bolu Göynük’te inşa edilecek toplam 79 konutun 47’si 2 oda 1 salon, 32’si de 3 oda 1 salon planda olacak.

Proje kapsamında alt gelir grubuna yönelik olan 2 oda 1 salon konutlar 533 TL’den başlayan taksitlerle yüzde 12, yüzde 20 peşin ve 180, 240 ay vade seçenekleri ile satışa çıkarıldı.  Orta gelir grubuna yönelik olan 3 oda 1 salon konutlar ise 1.070 liradan...