27 / 04 / 2024

Gözalan ferko ortaklığı

Gözalan ferko ortaklığı

Gözalan Group'un perakende dışında da yatırımları var. Bunlardan biri Ünisite. Ferko inşaat ile ortaklığında İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek proje için 80 milyon dolar yatırım yapılacak. Projenin 2021'de bitmesi planlanıyor.

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kadir Gökhanoğlu ve Ünal Gökhanoğlu ortaklığında kuruldu.

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da İbrahim Kazan ve Onut Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Günyas Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyas Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gndoğdu ve Osman Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Kerim Gözalan vefat etti! 

Gözalan Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Gözalan hayatını kaybetti. Gözalan Group, taziye ilanı yayınladı. 

Gündoğans Emlakçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğans Emlakçılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gündoğan ve Mesut Gündoğan ortaklığında kuruldu. 

Bir Prekast Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bir Prekast Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Boztoprak, Osman Boztoprak ve Görkem İşıkçı ortaklığında kuruldu. 

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baygın ve Mehmet Nurettin Gülümseyen ortaklığında kuruldu.

Csb Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csb Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Burak Çetin, Cenk Akkurt, Soner Gökşin ortaklığında kuruldu.

Gözalan ferko ortaklığı Haberi

Gözalan ferko ortaklığı

Columbia Türkiye’yi ciro ve mağaza sayısı anlamında Columbia’nın Avrupa ve Ortadoğu’daki en başardı ülkesi haline getiren Gözalan Group, şimdi bu markayla yurtdışında büyümeye hazırlanıyor. Bu yıl Gürcistan’da üç, Azerbaycan’da ise iki Columbia mağazası açan grup yeni ülkelere de açmayı hedefliyor.


Columbia, Prana, Sorel, Mountain Hardwear, Montreal, Mustang ve Camicissima gibi dünya markalarını Türkiye’ye getiren Gözalan Group, 2018’de atağa kalkmaya hazırlanıyor. Çoğu Columbia olmak üzere Türkiye genelinde 90 mağazaya ulaşan grup, 2018 yılında yüzde 30 büyümeyi ve 20 mağaza açmayı hedefliyor. Gözalan Group ayrıca inşaat sektöründe yeni bir projeye de başlıyor. Ferko İnşaat ile ortak yapılan İstanbul Göktürk’teki bu proje için 80 milyon dolarlık yatırım planlanıyor.


YENİ ÜLKELERE GİRECEK

Columbia Türkiye Temsilcisi ve Gözalan Group Yönetici Ortağı Kerem Gözalan, Columbia Türkiye’yi ciro ve...