27 / 04 / 2024

Gözalan Group konut projesi

Gözalan Group konut projesi

Gözalan Group'un perakende dışında da yatırımları var. Bunlardan biri Ünisite. Ferko inşaat ile ortaklığında İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek proje için 80 milyon dolar yatırım yapılacak. Projenin 2021'de bitmesi planlanıyor.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

İngiltere'de enflasyon son 40 yılın zirvesinde! Artışa en çok katkı enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatlarından!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de enflasyon, Mayıs ayında yüzde 9,1'e yükselerek, son 40 senenin  en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede enflasyondaki artışa en fazla katkıyı da enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatları verdi.

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Engin İyem tarafından kuruldu.

Konut alacakların gözü faizlerde! Konut kredisi faizleri düşecek mi?

Ev almak isteyen vatandaşların gözü kulağı konut kredisi faizlerindeki indirimde. Milyonlarca kişi kredi faizlerinin düşürülmesini bekliyor. Peki konut kredisi faizleri düşecek mi?

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Gökbey Group İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökbey Group İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Gümüş tarafından kuruldu.

Kerim Gözalan vefat etti! 

Gözalan Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Gözalan hayatını kaybetti. Gözalan Group, taziye ilanı yayınladı. 

Bıg Invest Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıg Invest Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Fethi Öner tarafından kuruldu.

Güvenka Group İnşaat Danışmanlık E-Ticaret Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenka Group İnşaat Danışmanlık E-Ticaret Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Bozdağ tarafından kuruldu.

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baygın ve Mehmet Nurettin Gülümseyen ortaklığında kuruldu.

TOKİ Nevşehir Acıgöl 124 konut kura sonucu!

TOKİ Nevşehir Acıgöl 124 konut kura sonucu haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Nevşehir Acıgöl 124 konut kura sonucu ve TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları...

Gözalan Group konut projesi Haberi

Gözalan Group konut projesi

Columbia Türkiye’yi ciro ve mağaza sayısı anlamında Columbia’nın Avrupa ve Ortadoğu’daki en başardı ülkesi haline getiren Gözalan Group, şimdi bu markayla yurtdışında büyümeye hazırlanıyor. Bu yıl Gürcistan’da üç, Azerbaycan’da ise iki Columbia mağazası açan grup yeni ülkelere de açmayı hedefliyor.


Columbia, Prana, Sorel, Mountain Hardwear, Montreal, Mustang ve Camicissima gibi dünya markalarını Türkiye’ye getiren Gözalan Group, 2018’de atağa kalkmaya hazırlanıyor. Çoğu Columbia olmak üzere Türkiye genelinde 90 mağazaya ulaşan grup, 2018 yılında yüzde 30 büyümeyi ve 20 mağaza açmayı hedefliyor. Gözalan Group ayrıca inşaat sektöründe yeni bir projeye de başlıyor. Ferko İnşaat ile ortak yapılan İstanbul Göktürk’teki bu proje için 80 milyon dolarlık yatırım planlanıyor.


YENİ ÜLKELERE GİRECEK

Columbia Türkiye Temsilcisi ve Gözalan Group Yönetici Ortağı Kerem Gözalan, Columbia Türkiye’yi ciro ve...