04 / 05 / 2024

Gözde Akpınar kim

Gözde Akpınar kim

2008 yılında Filli Boya olarak bilinen Betek Boya ve Kimya Sanayi’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Gözde Akpınar kim? İşte genç iş kadını Gözde Akpınar'ın özgeçmişi...

TOKİ Kırşehir Akpınar’da 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Akpınar Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut projesi detayları…

Çankaya Akpınar Mahallesi’nde yapı yasağı kaldırıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda bölgede can ve mal güvenliğinin korunması için heyelana maruz kalan bazı bölgelerde durdurulan imar uygulama işlemleriyle ilgili konuştu.

Adıyaman Akpınar göleti projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapılması planlanan Akpınar göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehir Akpınar’da 141 konutun kurası çekildi!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Akpınar İlçesi’nde inşa edilen 141 konutun kurası 14 Eylül Cuma günü Akpınar Kapalı Spor Salonu’nda noter huzurunda çekildi..

Soner Akpınar Tahincioğlu'ndan ayrıldı!

Daha önce SOYAK, Zorlu Gayrimenkul ve Eroğlu gibi piyasanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinde görev yapan konut piyasasının eski yöneticilerinden Soner Akpınar, Tahincioğlu Gayrimenkul'den ayrıldı.

Küçükyalı Akpınar Sitesi’nde yüzde 19’a varan indirim fırsatı!

Mono Mimarlık İnşaat, 11 milyon TL’lik yatırımla Küçükyalı İnceyol Sokak'ta hayata geçirdiği Akpınar Sitesi'nde yüzde 19'a varan indirim imkanı sağlıyor.

Çankaya Akpınar'daki heyelanzedeler arazi bekliyor!

Akpınar Mahallesi 2011’de heyelanla sarsıldı, 8 apartman büyük zarar gördü. Vatandaşlara yeni evler yapılması için tahsis edilen arazi CHP’li Çankaya Belediyesi’nce satıldı.

Bursa Akpınar'daki 2290 konut kentsel dönüşüme giriyor!

Bursa'da 2290 konutlu 1050 Konutlar'daki kentsel dönüşümde anlaşma sağlandı. Yer sahiplerinin kurduğu Akpınar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yapılan görüşmeler sonunda Nilüfer'deki Nilüfer sitesini yeniden inşa eden Ergünkent inşaat ile mutabakata vardı.

Bursa Akpınar'daki dönüşüm için geri sayım başladı!

Bursa'nın şimdilik en kapsamlı 'kentsel dönüşüm projesi' olan Akpınar Mahallesi (1050 Konutlar) için geri sayım başladı. Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen ve her konut sahibinin katıldığı Merinos AKKM'deki toplantı da oldukça verimli geçmiş...

Ünal Akpınar İnşaat otomobil kazandırdı!

Ünal Akpınar İnşaat'ın Akkent Paradise Gardens projesinden ev alanların katıldığı otomobil çekilişi gerçekleşti. Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği çekilişte, otomobilin sahibi Ömür Eren oldu.

Erkan Akpınar İnşaat Gıda Petrol Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Akpınar İnşaat Gıda Petrol Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi,Erkan Akpınar tarafından 200 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Başakşehir, Büyük Şehir 2.Kısmı Mahallesi'nde kuruldu.

Bilecik Akpınar Mahallesi’nde yollar yenileniyor!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın “daha modern ve daha güzel bir Bozüyük” amacıyla, her mahallenin kendine özgü ihtiyaçlarının tespit edilerek projelendirilen Akpınar Mahallesi’nde çalışmalar tamamlandı.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvuru dönemi!

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvuru dönemi 13 Temmuz 2015 tarihinde başladı. Kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunulan projede 342 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Gözde Akpınar kim Haberi

Gözde Akpınar kim

Betek Boya ve Kimya Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Akpınar Sezgin, 1980 İstanbul doğumlu. 


Saint Joseph Fransız Lisesi’nin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme-İktisat Bölümü’nde okudu. 


Eşzamanlı olarak, Bilgi Üniversitesi’nin sunduğu bir imkanla aynı bölümü Portsmouth Üniversitesi’nde de tamamladı. 


2003 yılında Betek Boya ve Kimya Sanayi’nde çalışmaya başladı. 

2004 yılında henüz 25 yaşındayken babasını kaybeden Gözde Akpınar Sezgin,"Babamın yeri için henüz hazır değilim" diye düşünerek, doğrudan Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğuna oturmayı istememiş. Önce Yönetim Kurulu Üyesi olarak yönetime katılmış, 2008 Şubat ayında da Başkanlık koltuğunu devralmış.

O tarihten bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı...