09 / 05 / 2024

Gözde- Eren İnşaatın sahibi kim

Gözde- Eren İnşaatın sahibi kim

Gözde- Eren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Evren Madencilik şirketlerinin kurucusu Yüksek Jeoloji Mühendisi Ali Akbulut hayatını kaybetti. Akbulut'un cenazesi bugün Kartal Cemevi Vakfı'ndan saat 13:00'da kaldırılacak.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş!

İstanbul'da günümüzde arsa fiyatları zirveyi görürken 1941 yılında deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş...

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti! İkinci ve üçüncü evini almak isteyenlere kötü haber!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) geçen hafta yaptığı önemli bir düzenlemeyle evi olduğu halde yatırım amacıyla ikinci bir ev almak isteyenlere yönelik kredi sınırlaması getirdi. Buna göre satın alınacak evin yüzde 90’ını krediye bağlama devri bitti.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Otomobil fiyatları el yakıyor! Otomotivde üretim maliyeti son 7 yılda yüzde 100’ün üzerinde arttı!

Otomobil fiyatlarındaki artışlara artık yetişmek mümkün değil. Arz-talepteki dengesizlikler, vergiler ve gelişen yeni teknolojiler nedeniyle otomotiv üretim maliyeti son 7 yıl içerisinde yüzde 100’ün üzerinde artış gösterdi.

Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü!

Migros Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü.

Altın uzmanı İslam Memiş yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıkladı! Dünya bunu konuşacak! 

Altın uzmanı İslam Memiş, yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıklayarak ''dünya bunu konuşacak'' diyerek yatırıcıları şaşkına çevirdi...

Gülaylar altında haftanın fırsatları! Tüm takılarda yüzde 55 indirim! Gülaylar altın 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Gülaylar altında haftanın fırsat ürünleri belli oldu. Kolyeden küpeye, yüzükten bilekliğe kadar aradığınız tüm takı modelleri çok uygun fiyata satılıyor. Peki Gülaylar altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar altın 10 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor! Siz de hemen bir göz atın! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor... Siz de hemen bir göz atın...

Gülaylar altın küpelerde net yüzde 55 indirim kampanyası! En trend küpeler! 25 Ekim 2022 Gülaylar fiyat listesi

Gülaylar altında tüm altın küpelerde net yüzde 55 indirim kampanyası başladı. En trend küpelerin yer aldığı Gülaylar altında altın küpe fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar atın 25 Ekim 2022 fiyat listesi.

En çok satılan altın küpelerde yüzde 55 indirim! Çılgın fırsat başladı! Gülaylar altın 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altında en çok satılan altın küpe modellerinde yüzde 55 indirim başladı. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpeler kaç TL? İşte Gülaylar altın 24 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altın tektaş yüzüklerde yüzde 55 indirim! En uygun tektaş yüzükler burada! Gülaylar altın 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altın, tektaş altın yüzüklerde yüzde 55 indirim kampanyası başlattı. En uygun tektaş yüzük fiyatlarının yer aldığı fiyat listesi belli oldu. Peki tektaş yüzük fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar altın tektaş yüzük 18 Ekim 2022 fiyat listesi.

Gözde- Eren İnşaatın sahibi kim Haberi

Gözde- Eren İnşaatın sahibi kim
Rıza ve Ziynet Karabulut'un oğulları, Zeyenp Özcan, Suzan, Sevinç, Metin ve Hasan Karabulut'un kardeşleri, Evren ve Eren'in babaları, Ebru Karabulut'un eşi, Gözde- Eren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Evren Madencilik şirketlerinin kurucusu Yüksek Jeoloji Mühendisi Ali Akbulut vefat etti. Akbulut'un cenazesi bugün Kartal Cemevi Vakfı'ndan saat 13:00'da...