02 / 05 / 2024

gözde sektör yapı denetim sektörü

gözde sektör yapı denetim sektörü

Hızla gelişen inşaat sektörüne bağlı olarak önemi her geçen gün artan yapı denetim sektörü, inşaatların en güvenli şekilde ve tüm kurallara uygun olarak yapıldığının bir garantisi olarak son yılların gözde sektörlerinden biri oldu.

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Altın uzmanı İslam Memiş yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıkladı! Dünya bunu konuşacak! 

Altın uzmanı İslam Memiş, yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıklayarak ''dünya bunu konuşacak'' diyerek yatırıcıları şaşkına çevirdi...

Asgari ücrete bir zam haberi de gıda sektöründen geldi! 1 Temmuz'da artış maaşlara yansıyacak

Asgari ücrete ek zam haberleri gelmeye devam ediyor. Firmalar hükümetin asgari ücrete yapılacak zam oranına ilişkin çalışmasının detaylarını beklemeden çalışanlarının maaşlarına zam yapmaya başladı. Son zam haberi ise gıda sektöründen geldi.

Piyasa kahininden son dakika gümüş açıklaması! Gümüş yatırımcılarını ne bekliyor?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gümüş ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Peki İslam Memiş gümüş ile ilgili neler söyledi? İşte o açıklamalar...

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

Emlak sektörü 2022'de yükselişine devam edecek!

Pandemiye rağmen 2021'yi hareketli geçiren emlak sektörü 2022 senesinde de gözde sektör olmaya devam edecek. Yeni yılda çok sayıda konut projesinin raftan inmesi bekleniyor. 

Hazır Beton Sektörü 2020'yi büyümeyle kapattı! 

Türkiye Hazır Beton Birliği, 2020 Yılı Hazır Beton Sektör Raporu’nu açıkladı. Açıklanan rapora göre sektörün 2020 yılını yüzde 22 büyüme ile kapattığı tahmin ediliyor.

İnşaat sektörü güven endeksi Temmuz'da yüzde 11,6 arttı!

Hizmet sektörü güven endeksi Temmuz ayında geçen aya göre yüzde 20,2, perakende ticarette yüzde 9,6, inşaat sektöründe 11,6 arttı

İnşaat sektörü güven endeksi Haziran'da yüzde 33.1 arttı!

Mevsim etkilerinden arındırılmış inşaat sektörü güven endeksi Mayıs 2020'de 58,5 iken bu ay yüzde 33,1 arttı...

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 31,1 yükseldi!

Ekonomik güven endeksi, Mayısta aylık bazda yüzde 20,4 artarak 61,7'e ulaştı. İnşaat sektörü güven endeksi ise yüzde 31,1 artış gösterdi...

İnşaat sektörü güven endeksi Mayıs'ta yüzde 31,1 arttı!

Mevsim etkisinden arındırılan inşaat sektörü güven endeksi geçtiğimiz ay 44,7 olurken, bu ay yüzde 31,1 yükselerek 58,5 değerine ulaştı.

İnşaat sektörü güven endeksi Nisan'da yüzde 42,2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu, Nisan ayına ilişkin ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı. Verilere göre, inşaat sektörü güven endeksi Nisan'da yüzde 42,2 azaldı...

gözde sektör yapı denetim sektörü Haberi

gözde sektör yapı denetim sektörü

Özellikle yaşanan afetler sonrası denetimin ne kadar gerekli olduğunun bilinciyle çıkarılan yönetmelik ve yasalarla şekillenen ve büyük ihtiyaç duyulan bu sektörün önemi her geçen gün artıyor. Turizmin gözbebeği olan, iç ve dış göçün giderek arttığı Antalya bölgesinde de yapılaşmaya bağlı olarak yapı denetim, son yıllarda çok daha hızlı bir şekilde gelişme göstererek, bölgede ivme kazanan sektörlerin başına geçti. 


TECRÜBELİ KADRO 


Hüseyin Can Başer tarafından 2006'da kurulan Sefa Yapı Denetim, 2 yıldan beri İbrahim Başer ve Yavuz Selim Yılmaz ortaklığında faaliyetlerini sürdürüyor. Antalya sınırları içinde hizmet veren ve birçok büyük projenin denetimini gerçekleştiren Sefa Yapı Denetim sektörde hızlı bir şekilde yükseldi ve kısa zamanda güvenilir, öncü firmalar arasında yerini aldı. Sefa Yapı Denetim, sektöre yıllarını vermiş başarılı ve tecrübeli mimar ve mühendis...