06 / 05 / 2024

Göztepe Mahallesinde kaç bina yıkılacak

Göztepe Mahallesinde kaç bina yıkılacak

5 Ekim 2012 tarihinde "Dönüşüm Başlıyor" sloganı ile başlayan kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor. Bu kapsamda 4 Ağustos 2014 (Pazartesi) saat 11.00'de Göztepe Mahallesi Barınkent Sitesi 7 Blok 5 bina olmak üzere toplam 12 binanın yıkımı gerçekleşecek...

Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla!

Turkmall, İzmir'deki yeni projesi Forum Göztepe için düğmeye bastı. Peki Forum Göztepe nerede inşa ediliyor? Projede kaç konut var? İşte Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Beykoz Göztepe Mahallesi’nde kaçak yapılar yıkılıyor!

Beykoz Belediyesi tarafından Göztepe Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıları yıkmak için ihale düzenlendi.

Muğla Gökbel'de kaçak ev furyası!

Dünyanın en iyi 10 plajı arasında yer alan İztuzu Plajının hemen üzerindeki Gökbel Mahallesinde kaçak inşaat furyası yaşanıyor. 

Polat Ev Göztepe yükseliyor!

Polat, İstanbul’un merkezi lokasyonları Nişantaşı, Caddebostan, Etiler ve Maçka’dan sonra şimdi de yeni markası Polat Ev ile Göztepe’de konut projesine başlıyor.

Polat Ev Göztepe projesi 2018'de teslim!

Nişantaşı’ndan Caddebostan’a, Etiler’den Maçka’ya kadar İstanbul’un merkezi lokasyonlarında 60 yılı aşkın süredir pek çok değerli projeye imza atan Polat, bu kez Göztepe’de yükseliyor. Polat Ev Göztepe projesi mimari yapısı ve lokasyonu ile benzer projelere fark atıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı imar planı askıda!

İzmir Konak İlçesi, Üçkuyular Mahallesinde, Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın bulunduğu alana ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Göztepe Stadı ve Eşrefpaşa semt pazarı konusu mecliste tartışıldı!

Şubat ayı meclis toplantısında eski tarihi Roma İpekyolu üzerine kurulan Eşrefpaşa semt pazarının başka bir yere taşınması ve Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava sonrası ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı tartışma konusu oldu.

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş!

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş. Mimar Sayın Altuğ ve Behruz Çinici'nin tasarladığı site projesinde eski Türk mimarisi günün koşullarına adapte edilmiş. İlkleri barındıran site, bin 536 adet konuttan oluşacakmış.

Bağcılar Göztepe açık pazar ve katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bağcılar Göztepe Mahallesi açık pazar ve yeraltı katlı otopark alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

Göztepe Stadı'nın nereye yapılacağı belli oldu!

Uzun zamandır İzmir gündemini meşgul eden Göztepe’ye yapılacak olan Stadyum’un yeri ve kapasitesi ile ilgili son karar, dün akşam Göztepelilerin geniş çaplı katılımı ile netliğe kavuştu..

1984 yılında Belediye, İstanbul'un göbeğinde kaçak inşaat yaptırıyormuş!

1984 yılında İstanbul Belediyesi, İstanbul'un göbeğinde kaçak inşaat yaptırıyormuş. Belediye, Perşembe Pazarı'nda 3. derecede tarihi bir yapıyı yıkarak kazandığı arsaya, Başkan'ın sözlü emriyle kaçak işhanı yaptırmaya başlamış.

Gölyazı sahilinde kaçak yapılaşmaya izin vermeyiz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gölyazı sahillerinde kaçak yapılaşma tespit etti. Yılmaz, bunlara kesinlikle müsaade etmeyeceklerini ifade etti..

Şua İnşaat Göztepe Projesi satılık!

Şua İnşaat Göztepe Projesi satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi haberimizde yer alıyor. 350-400 konuttan meydana gelecek Şua İnşaat Göztepe Projesi'nde inşaat çalışmaları Haziran'da başlayacak...

Göztepe Mahallesinde kaç bina yıkılacak Haberi

Göztepe Mahallesinde kaç bina yıkılacak


Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlatmış olduğu kentsel dönüşümde yıkımlar devam ediyor. 4 Ağustos'ta Bağcılarda 184 bağımsız birimin yıkımı gerçekleştirilecek. 


5 Ekim 2012 tarihinde "Dönüşüm Başlıyor" sloganı ile başlayan kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor. Bu kapsamda 4 Ağustos 2014 (Pazartesi) saat 11.00'de Göztepe Mahallesi Barınkent Sitesi 7 Blok 5 bina olmak üzere toplam 12 binanın yıkımı gerçekleşecek. Toplam 7 bin metrekarelik alanda bulunan 146 adet bağımsız birim yıkılacak. Yıkımın gerçekleşeceği bir diğer alana telekonferans ile bağlamı gerçekleştirilerek. Hürriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ııdc 2 Bin 100 metrekare alanda yer alan 6 binadan oluşan 38 adet bağımsız birim yıkılacak. 



İstanbul...