29 / 04 / 2024

Göztepe menderes tesisi

Göztepe menderes tesisi

İzmir Menderes Belediyesi’nin sınırları içindeki Tekeli Mahallesi’nde yer alan 140 dönümlük arazinin Göztepe’ye tahsisi için karar çıktı. Büyükşehir Belediyesi onay verirse buraya dev bir tesis yapılacak

Göztepe Tesisleri'nin imar planı belediye meclisinde oylanmadı!

Göztepe (Göz-Göz) adına yapılması planlanan altyapı tesisi projesi İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oylanmadı. 

Göztepe spor tesisi arazisinin imar planı değişecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Göztepe'ye spor tesisi için devredilen arazilerin imar planlarının değişeceğini söyledi.

Göztepe'nin yeni tesis arazisi planlandı!

İzmir Menderes Belediyesi'nin Göztepe'ye tahsis ettiği 130 dönümlük alan kentsel ve bölgesel yeşil ile spor alanı olarak planlaması tamamlandı.

Şehitkamil Göztepe Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Göztepe Mahallesi’ne inşa edilen sosyal tesis tamamlanma aşamasına getirildi. Çevre düzenleme çalışmaları yapılan Göztepe Mahallesi Sosyal Tesisi kısa süre sonra vatandaşın hizmetine açılacak.

Göztepe'nin yeni mağazası Menderes'te açıldı!

Göztepe'nin lisanslı ürünlerinin satıldığı GÖZGÖZ Mağazası'nın yeni şubesi Menderes'te açıldı. Açılış töreninde Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da katıldı

Menderes'teki 140 dönümlük arazi Göztepe’nin!

İzmir Menderes Belediyesi’nin sınırları içindeki Tekeli Mahallesi’nde yer alan 140 dönümlük arazinin Göztepe’ye tahsisi için karar çıktı. Büyükşehir Belediyesi onay verirse buraya dev bir tesis yapılacak

Göztepe'den tesis atağı!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Gürsel Aksel Tesisleri'nin bulunduğu araziye inşa edilecek yeni stat için yıkım çalışmalarının başlamasıyla dışarıda kalan altyapı takımlarını Menderes'e götüreceklerini açıkladı.

Office Park Göztepe iletişim!

Ön talep sürecinin başladığı Office Park Göztepe projesinde sadece office park tasarımı uygulandı. Mimarisinde Perkins Will firmasının yer aldığı projede satışlar yıl içinde başlayacak. İşte Office Park Göztepe iletişim bilgileri...

DKY İnşaat Göztepe Office Park'ta ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi kapsamında ön talep süreci başladı. Bu yıl başlanacak olan DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi sadece office park olarak tasarlandı.

Demirli Yapı My City Göztepe!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Demirli Yapı My City Göztepe projesinde yer alan konutlar 5 ay sonra satışa çıkacak.

Demirli Yapı My City Göztepe 5 ay sonra satışta!

Demirli Yapı'nın Göztepe'de inşa edeceği My City projesinde satışlar 5 ay sonra başlayacak. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Gökhan Taş: Fikirtepe konut fiyatları, Göztepe'yi geçecek!

2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde konuşan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, Fiyat değerleri eşitlenecek ve Fikirtepe 5-10 yıl sonra Göztepe'nin önüne geçecek" ifadelerini kullandı.

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş!

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş. Mimar Sayın Altuğ ve Behruz Çinici'nin tasarladığı site projesinde eski Türk mimarisi günün koşullarına adapte edilmiş. İlkleri barındıran site, bin 536 adet konuttan oluşacakmış.

Göztepe menderes tesisi Haberi

Göztepe menderes tesisi

TFF 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe'ye tesis konusunda ikinci müjde Menderes Belediyesi'nden geldi. Gürsel Aksel Tesisleri'ndeki stat çalışmaları nedeniyle Atatürk Stadı yan sahalar, Narlıdere, Güzelbahçe ve Balçova'da çalışmalarını sürdüren altyapı Menderes'te kendi tesisine kavuşacak.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Tekeli Mahallesi'nde yer alan 140 dönümlük arazinin tesis yapılmak üzere Göztepe kulübüne tahsisi için el sıkıştı.


Menderes Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan tarım arazisinin Şehircilik Bakanlığı tarafından 'gençlik ve spor alanı' olarak imar planı yapıldı. Arazi, alt ölçekli planlarının tamamlanmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de onaylamasının ardından kullanım hakları Göztepe kulübüne devredilecek.

Göztepe kulübünün dev arazi üzerine A takım ve altyapının birlikte kullanabileceği 8 antrenman sahasının yer aldığı, içinde sosyal ve kültürel alanlar ile, fitness, toplantı salonları ve kamp...