17 / 05 / 2024

Göztepe Turizm

Göztepe Turizm

Göztepe Turizm Anonim Şirketi, Elif Keskinel Ülker, Şeyma Demirhan, Durmuş Yatmaz tarafından 4 milyon 275 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Fatih Altın Han'da kuruldu.

YT Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi Göztepe Şubesi açıldı!

YT Gayrimenkul İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi Göztepe Şubesi, Mehmet Aydın Başyurt Şube Müdürlüğü'nde 50 milyon TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Kadıköy'de açıldı.

Bordo Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Bordo Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi, Rıza Serhat Taşar Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kadıköy, Göztepe Mahallesi'nde açıldı.

Göztepe Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Göztepe Turizm Anonim Şirketi, Elif Keskinel Ülker, Şeyma Demirhan, Durmuş Yatmaz tarafından 4 milyon 275 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Fatih Altın Han'da kuruldu.

Kozmonot Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozmonot Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şakir Zümre Humbaracıbaşı, Ayşe Göksu Şener tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

1941 yılında Göztepe'de 23 dönüm arazi 8 bin liraya satılacakmış!

1941 yılında Kadıköy Göztepe'de 23 bin metrekare arazi, metrekaresi 35 kuruştan 8 bin liraya satılacakmış.Reşat Altın'ın 25 lira olduğu yılda 320 tane altın ile 23 dönüm arazi alınabiliyormuş.

İbrahim Hallaç İnşaat Gıda Turizm Temizlik Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Hallaç İnşaat Gıda Turizm Temizlik Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile İbrahim Hallaç tarafından kuruldu.

Göztepe Mahallesi'nde 4 Ağustos'ta 12 bina yıkılacak!

5 Ekim 2012 tarihinde "Dönüşüm Başlıyor" sloganı ile başlayan kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor. Bu kapsamda 4 Ağustos 2014 (Pazartesi) saat 11.00'de Göztepe Mahallesi Barınkent Sitesi 7 Blok 5 bina olmak üzere toplam 12 binanın yıkımı gerçekleşecek...

Aro Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aro Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atiye Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta Jet KEnt1 Sitesi, B3 B Blok'ta kuruldu.

İzmir metrosu Göztepe ve Poligon istasyonlarında su birikintileri oluştu!

Gerçekleştirilen ilk seferde, kaygı verici görüntüler gözlendi. Su basıncı nedeniyle iki kez tünel yırtılması gerçekleşen Göztepe ile Poligon istasyonları arasında tünel duvarlarından sızan su nedeniyle meydana gelen ıslaklıklar dikkat çekti

Gerbil Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerbil Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Bilmez, Sedat Gergüy tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Beyoğlu, Hüseyin Ağa Mahallesi, Topçekenler Sokak'ta kuruldu.

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özlem Uyaroğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

Göztepe Urla Tesisleri 13 Ağustos'ta açılıyor!

24 Temmuz 2013 tarihinde ilk kazmanın vurulduğu Urla Torasan Mahallesi’nde yer alan Göztepe Urla Kamp Tesisleri'nde sona yaklaşıldı.Tesis binasındaki ince işlerin büyük bir bölümü bitmiş durumda...

Göztepe Urla Kamp Tesisleri 13 Ağustos'ta açılıyor!

24 Temmuz 2013 tarihinde ilk kazmanın vurulduğu Urla Torasan Mahallesi’nde yer alan Göztepe Urla Kamp Tesisleri'nde sona yaklaşıldı.Tesis binasındaki ince işlerin büyük bir bölümü bitmiş durumda...

Göztepe Turizm Haberi

Göztepe Turizm


Göztepe Turizm Anonim Şirketi, Elif Keskinel Ülker, Şeyma Demirhan, Durmuş Yatmaz tarafından 4 milyon 275 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


Göztepe Turizm Anonim Şirketi iş konusu; I.  Yürürlükteki düzenlemelere uygun olarak her türlü turizm işleri olup detayı aşağıdaki gibidir. A)     Turizm ve eğlence amaçlı yurtiçi ve yurtdışında; otel, motel, pansiyon, kamping, tatil köyü, dinlenme evleri, spor ve jimnastik salonları, yüzme havuzları, termal tesisler, yüzme havuzları, hamam, sauna, plaj, büfe, lokanta ve kafeterya, çay bahçeleri, piknik ve mesire yerleri,  nargile salonları, sinema, tiyatro salonları vb eğlence yerleri ile her türlü turistik tesisleri inşa ettirmek veya kurulmuş bulunan bu yerleri satın almak, açmak, tesis etmek, kiralamak, kiraya vermek ve işletmeciliğini yapmak, bu tesislere ait otopark vb. yerleri kurmak...