11 / 05 / 2024

Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık

Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık

Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Filiz Saniye Gözütok tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ağustos 2013 tarihinde 4. Levent'te kuruldu

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Gülderen Alyavuz tarafından kuruldu.

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Şahin tarafından kuruldu.

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Foxtons Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foxtons Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Osman Bedrettin Türk tarafından kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gülseven, Mehmet Gülseven ve Shaknoza Israfılova ortaklığında kuruldu.

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Göylüler tarafından kuruldu.

Ydz Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydz Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savaş Yıldız tarafından kuruldu.

Alpmir Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpmir Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Oruç Üzüm tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Günday tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık Haberi

Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık

Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Filiz Saniye Gözütok tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu. Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Filiz Saniye Gözütok'a ait. 


Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü emlak ve her türlü gayrimenkul özellikle siteler plazalar marketler depolar gibi gayrimenkulleri satın almak satmak kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: 4. Levent, Emniyet Evleri Mahallesi, Yeniçeri Sokak,...