05 / 05 / 2024

Gözyuman Demir İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Gözyuman Demir İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Gözyuman Demir İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cem Gözyuman tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Kayışdağı Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Sinan Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Bilir tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Hasbel Restoran Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasbel Restoran Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Demir tarafından kuruldu.

MD Restaurant Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MD Restaurant Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Murathan Demir ve Mustafa Duhan Demir tarafından kuruldu.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün  Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Başoğlu tarafından kuruldu.

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Demir tarafından kuruldu. 

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Demirgiller Gıda Yem İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirgiller Gıda Yem İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurhayat Demir tarafından kuruldu. 

Gözyuman Demir İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gözyuman Demir İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Gözyuman Demir İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cem Gözyuman tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Kayışdağı Yolu Caddesi'nde kuruldu. 


Gözyuman Demir İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A İNŞAAT  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarınıyapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yapılmış olan binaları kiraya vermek, kiralamak,komisyonculuğunu yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil  konut, iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde...