05 / 05 / 2024

Granada Residence nerede

Granada Residence nerede

HAFE ve AYA inşaat ortaklığında hayata geçirilen Granada Residence yaşam standardını yükselten farklı özellikleri ile İzmirlileri çağırıyor.

Granada Residence'ta yaşam başladı!

HAFE ve AYA inşaat ortaklığında hayata geçirilen Granada Residence yaşam standardını yükselten farklı özellikleri ile İzmirlileri çağırıyor.

Granada Residence'da hayat başladı!

İzmir Karabağlar'da ulaşılabilir lüksü, konforlu sosyal alanlarıyla hizmete sunan Granada Residence, İzmirlilere havuz başı kokteylliyle 'Merhaba' dedi. Kentin körfez manzaralı prestij projelerinden Granada Residence'da hayat başladı.

Granada Residence'ın yapımı sürüyor!

5 yıldızlı yaşam alanı Granada Residence Bozyaka'da yükselen Granada Residence, kalitesi, merkeze yakınlığı, sosyal tesisleri ve manzarasıyla ön plana çıkıyor.

Granada Residence 'ta 285 bin liraya 3+1!

Granada Residence 'ta fiyatlar 285 bin liradan başlıyor, 3 oda 1 salon konutların yer aldığı proje havaalanına 8 dakika, metroya 5 dakika, hastaneye 3 dakika uzaklıkta yer alıyor...

Teknik Yapı Divan Residence nerede? Divan Residence konum bilgisi!

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Divan Residence projesinde 422 adet konut yer alıyor. Peki Teknik Yapı Divan Residence nerede? İşte Divan Residence konum bilgisi...

İst Port Residence nerede? İst Port Residence fiyat listesi!

İst Port Residence nerede sorusunun yanıtı ve İst Port Residence fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Ankara İst Port Residence detayları...

Divan Residence nerede? Divan Residence Alsancak fiyat listesi Eylül 2022!

Divan Residence nerede? Divan Residence Alsancak fiyat listesi Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Merkez Residence nerede? Merkez Residence fiyat listesi!

Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence fiyat listesi haberimizde yer alıyor. EON İnşaat imzası taşıyan projede 220 adet konut bulunuyor. İşte Merkez Residence fiyat listesi ve konum bilgisi...

Merkez Residence nerede? Merkez Residence lokasyon bilgisi!

EON İnşaat imzasıyla yükselen Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Residence nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Residence lokasyon bilgisi...

İmtaş Residence nerede? 

İmtaş Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İmtaş Residence nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Athena Residence nerede?

Athena Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Athena Residence nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

3S Kale Topaz Residence nerede?

3S Kale Topaz Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için ön talep toplanıyor...

Mavera Residence nerede? 

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa edilecek olan Mavera Residence projesinde lansman öncesi satışlar başladı. Peki Mavera Residence nerede? 

Mynar Life Residence nerede?

Mynar Life Residence projesi 74 konut 1 ticari alandan meydana geliyor. Peki Mynar Life Residence nerede hayata geçiriliyor?

Fuzul Başak City Residence nerede?

Yarın ön satışa çıkacak olan Başakcity Boutique projesi Fuzul Grup tarafından hayata geçirildi. Peki Fuzul Başak City Residence nerede?

Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Beşiktaş Ulus'ta inşa edilecek olan Ulus Belvedere Residence projesinin  350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. Peki Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Bivalvia Residence nerede?

Tüm dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu Bivalvia Residence Biva Mimarlık imzasıyla inşa ediliyor. Peki Bivalvia Residence nerede?

Granada Residence nerede Haberi

Granada Residence nerede

İZMİR'İN yeni yakası Granada Residence'de yaşam başladı. HAFE ve Aya İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Karabağlar'ın kentsel dönüşümde öncü projesi Granada Residence'ta, havuz başında gerçekleştirilen kokteyl ile yaşama 'merhaba' dedi. 



Aya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yıldırım, "Bugüne kadar binlerce kişiyi konut sahibi yaptık. Bölgenin çehresini değiştirerek insanlara yeni bir yaşam tarzı sunuyoruz" dedi. 



4 etap, 9 blok ve 260 konuttan oluşan Granada Residence, eşsiz körfez manzarası, yerleşim alanı içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzları, Tiirk hamamı, sauna ve fitness center gibi yaşam standardını yükselten özellikleri ile İzmirlileri çağırıyor. 



ÇOK AMAÇLI TESİSLER 

Yerleşim alanı içinde açık ve kapalı yüzme havuzları, Türk hamamı, sauna ve fiüıess center gibi yaşam standardını yükselten alanların yer aldığı, ayrıca; çocuklar ve yetişkinler için ayrı ayrı spor ve sosyal...