28 / 04 / 2024

Granada Residence'ta yaşam başladı!

Granada Residence'ta yaşam başladı!

HAFE ve AYA inşaat ortaklığında hayata geçirilen Granada Residence yaşam standardını yükselten farklı özellikleri ile İzmirlileri çağırıyor.



İzmir'in yeni yakası Granada Residence'de yaşam başladı. HAFE ve Aya İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Karabağlar'ın kentsel dönüşümde öncü projesi Granada Residence'ta, havuz başında gerçekleştirilen kokteyl ile yaşama 'merhaba' dedi. 


Aya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yıldırım, "Bugüne kadar binlerce kişiyi konut sahibi yaptık. Bölgenin çehresini değiştirerek insanlara yeni bir yaşam tarzı sunuyoruz" dedi. 

4 etap, 9 blok ve 260 konuttan oluşan Granada Residence, eşsiz körfez manzarası, yerleşim alanı içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzları, Tiirk hamamı, sauna ve fitness center gibi yaşam standardını yükselten özellikleri ile İzmirlileri çağırıyor. 


ÇOK AMAÇLI TESİSLER 


Yerleşim alanı içinde açık ve kapalı yüzme havuzları, Türk hamamı, sauna ve fiüıess center gibi yaşam standardını yükselten alanların yer aldığı, ayrıca; çocuklar ve yetişkinler için ayrı ayrı spor ve sosyal tesislerin bulunduğu, yeşil alanlarıyla da farklılık yaratan Granada Residence, 9 blok ve 260 daireden oluşuyor. Granada Residence'den 1 yıl önce konut sahibi olanların dairelerinin yüzde 60 değer kazandığını söyleyen Yıldırım, "1987 yılından bu güne kadar İzmir'de birçok konut projesine imza attık. Ancak Granada Residence, taşıdığı ayrıcalıklı özellikleriyle HAFE İnşaat ile AYA İnşaat'm prestij projesi oldu. İzmir'in en güzel alanlarının birinde, eşsiz Körfez manzaralı Granada Residence, bünyesinde yer alan sosyal alanlarla da benzerlerinden farklı bir konsept oluşturmuştur" şeklinde konuştu.


Sabah Egeli


Geri Dön