02 / 05 / 2024

Grand Swiss-bel Hotel

Grand Swiss-bel Hotel

İspanyollar Bursa'ya yatırım yapıyor.İspanyol Bluebay firması Mart 2018 itibariyle 10 yıllığına Grand Swiss-bel Hotel Çelik Palas'ın işletmeciliğini devralmış...

Grand Paris Hotel Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Paris Hotel Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Güven tarafından kuruldu.

Hotel Grand Ereğli 15.5 milyon TL icradan satılıyor!

Karadeniz Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi'nde bulunan Hotel Grand Ereğli 15 milyon 50 bin TL'ye satılıyor.

Grand Akkoza Hotel icradan 10.1 milyon TL'ye satılıyor!

Malatya İcra Dairesi, Battalgazi'de bulunan Grand Akkoza Hoteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 171 bin 741 TL olarak belirlendi.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Avzi 3 Kardeş İnşaat Limited Şirketi Grand Bosfor Hotel Aksaray Şubesi açıldı!

Avzi 3 Kardeş İnşaat Limited Şirketi Grand Bosfor Hotel Aksaray Şubesi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

The Grand Tarabya, Luxury City Hotel ödülüne aday!

The Grand Tarabya otelinin 4 bin 500 metrekarelik İstanbul’un gün ışığı alan en büyük spa’sı ve restoranları ile hizmet veriyor..

İspanyollar Bursa'da otel aldı!

İspanyollar Bursa'ya yatırım yapıyor.İspanyol Bluebay firması Mart 2018 itibariyle 10 yıllığına Grand Swiss-bel Hotel Çelik Palas'ın işletmeciliğini devralmış...

Grand Ankara'nın Rixos ile olan sözleşmesi sonlandırıldı!

Ankara’nın en gözde otellerinden olan Grand Ankara Hotel'in Rixos ile olan sözleşmesi on yıl olmasına rağmen sözleşme süresinin yedinci yılında sonlandırıldı ve Rixos tabelası indirildi.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Temel ve Dede Temel ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

Çelik Palas Oteli yeni bir döneme girdi!

Bursa'nın ilk 5 yıldızlı oteli Çelik Palas'ta yeni işletmeciyle birlikte yeni bir döneme girildi. Otelin yani adı Grand Swiss Bellhotel Çelik Palas oldu.

Tarihi Çelik Palas, Swiss-Belhotel Int. ile dünyaya açıldı!

Dünya'nın en büyük otel zincirlerinden Swiss-BelHotel İnternational, tarihi Çelik Palas oteline ortak olarak Türkiye pazarına giriş yaptı. İşbirliğiyle otelin ismi Grand Swiss-Bellhotel Çelik Palas oldu.

Wyndham Grand İstanbul Europe Hotel Çevreye Duyarlı Tesis belgesi aldı!

Wyndham Grand İstanbul Europe Hotel Turizm Bakanlığı’nın belirlediği standartlara uyarak Çevreye Duyarlı Tesis belgesi sahibi oldu ve Yeşil Yıldız almaya hak kazandı.

Wyndham Grand Kalamış Hotel mükemmellik ödülü aldı!

Wyndham Grand Kalamış Hotel, dünyanın en prestijli seyahat sitesi Booking.com ’un konuk değerlendirmeleri sonucu “ Mükemmellik ” ödülüne layık görüldü.

Grand Swiss-bel Hotel Haberi

Grand Swiss-bel Hotel


Şimdiki adı Grand Swiss-bel Hotel Çelik Palas olan bu otel Bursa'nın ilk otellerinden biri. 1935'te devlet tarafından kurulmuş. 2007'ye kadar Emekli Sandığı tarafından işletildi. Otelde Türkiye tarihine yön veren bütün liderler kalmış. Mustafa Kemal Atatürk, ismet İnönü, Adnan Menderes, Celal Bayar, Turgut Özal, Tansu Çiller ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan...

Atatürk'ün zeybek oynarken ki meşhur fotoğraf, da burada çekilmiş. Otelde Atatürk Palas diye bir bölüm de var. Diğer liderlerin kaldıkları odalar da kendi adlarıyla korunuyor.

Para’daki yer alan habere göre; oteli, özelleştirme kapsamında 2010'da BursalI Kor Holding aldı. Mustafa, Süleyman ve Nurettin Kırcal kardeşlere ait olan otel 2015'te Swiss-bel'e kiralanmış.

Şimdi ise, İspanyol Bluebay firması Mart 2018 itibariyle 10 yıllığına otelin işletmeciliğini devralmış. Özetle, İspanyollar Bursa'ya yatırım...