18 / 05 / 2024

Graniser Mercury serisi

Graniser Mercury serisi

Doğanın naturel dokularını evlere taşıyan Mercury serisi, 30x60 cm ölçüleri ve sand, mud, kahve, gri, beyaz, bej, antracite gibi farklı renk seçeneği ile evinde tarz yaratmak isteyenlere yaratıcı çözümler sunuyor...

Graniser Seramik Kackar serisi ile sıcak görünüm!

Graniser Seramik Kackar serisi, özellikle dış mekanlara doğal ve sıcak bir görünüm kazandırıyor. Kackar serisi, butik otel, kafeterya, lokanta gibi mekanların zemin dekorasyonuna da yeni bir boyut getiriyor.

Graniser'den yeni koleksiyon!

Dekorasyonda fark yaratan ürünlere imza atan Graniser Seramik, Madison serisi ile yaşam alanları ve banyo dekorasyonuna rahatlık hissi uyandıran bir tasarım anlayışını yansıtıyor.

Graniser Seramik'ten yeni Metallic Sense serisi!

Graniser Seramik, klasik tarzı sevenler için sanatsal tasarımı teknoloji ile buluşturuyor, Metallic Sense serisinin çarpıcı neoklasik desenleri ile mekanlara bambaşka bir estetik kazandırıyor.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü, Graniser'e teşekkür plaketi verdi!

Seramik sektörünün önde gelen markası Graniser, renovasyon projeleri kapsamında okullara vermiş olduğu seramik desteğinden dolayı Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ve Akhisar Kaymakamı Kaan Peker tarafından onurlandırıldı.

Graniser, 27.UNICERA Fuarı’nda 24 yeni tasarımını tanıttı!

Graniser, 24-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 27. UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'ndaki standı ile ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Graniser yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Graniser yeni ürünlerini 27. UNICERA Fuarı'nda tanıtacak!

Seramik ve granit sektörünün önde gelen markalarından Graniser Seramik, bu yıl en trend ve en yeni ürünlerini UNICERA Fuarı’ nda sergiliyor.

Graniser en fazla ihracat yapan firma ödülünü aldı!

SERAMİK sektörünün öncü isimlerinden Graniser, Ege İhracatçı Birlikleri’nin en fazla ihracat yapan firma ödülüne bu yıl 3. kez sahip oldu. Ödül töreninde, Genel Müdür Yardımcısı Baybars Genç açıklamalarda bulundu.

Creavit'in, Branch Serisi banyoların yüzünü güldürüyor!

Fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit’ten banyolarınızın yüzünü güldürecek bir ürün geliyor. Markanın özel koleksiyonları arasında yer alan “Branch Armatür Serisi” baharı müjdelerken estetik görünümü ve işlevsel kullanımıyla

Graniser Ege'de 3 yıldır ihracat şampiyonu oluyor!

Seramik sektörünün öncü ismi Graniser, Ege İhracatçı Birlikleri’nin düzenlediği "İhracatın Yükselen Yıldızları Ödül Töreninde” kategorisinde en fazla ihracat yapan firma ödülüne bu yıl 3. kez sahip oldu.

Yurtbay Seramik Meltdown serisi satışa sunuldu!

Yurtbay Seramik’in eskitme ahşap dokulu Meltdown Serisi, doğanın dingin ve insana güven veren şefkatini mekânlara taşıyor. Seri, pastel renkleriyle ahşabın dinlendirici etkisini ön plana çıkıyor.

Graniser ile tarihin dokuları günümüz banyolarında!

Seramik sektörünün öncü isimlerinden biri olan Graniser Seramik, tarihi dokulardan ilham aldığı yeni serisi Lucca ile sarayların ihtişamını günümüz banyolarına taşıyor.Islak zeminlerde rahatlıkla kullanılabilen seri 3 farklı renkten oluşuyor.

En güzel ikramlıklar Emsan Nar serisi ile çıkar!

Özenle hazırlanan sofraların ardında mutfakta işleri kolaylaştıran büyük yardımcılar gizlidir. Emsan, yanmaz yapışmaz Nar Serisi ile benzersiz tatları kolayca pişirerek eşsiz sunumlar yaratmanızda en büyük yardımcınız.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Graniser Mercury serisi Haberi

Graniser Mercury serisi


Seramik ve granit sektörünün önde gelen markalarından Graniser, Mercury serisi ile travertenlerin asaletini seramiğin kalitesi ile buluşturuyor. Güçlü dokusu ile hayranlık uyandıran Mercury serisi, kullanım alanı olarak da çok geniş. Traverten desenli sırlı porselen karolar, özellikle salon, oturma odası ve ıslak zeminlerde rahatlıkla kullanılabiliyor.


Doğanın naturel dokularını evlere taşıyan seri, 30x60 cm ölçüleri ve sand, mud, kahve, gri, beyaz, bej, antracite gibi farklı renk seçeneği ile evinde tarz yaratmak isteyenlere yaratıcı çözümler...